reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dzień doberek ;-)
Eh jak ciężko wrócić do normalności po takim zabiegu, ale jakoś daje rade, choć jak Zuzia śpi to ze względu na swoje "kalectwo" :baffled::baffled: nie ze wszystkim się wyrabiam:szok:
A o to nasz skarbek :-)

Jak zrzucę z aparatu to dodam z dnia dzisiejszego zdjęcia.

Brandy a co do kąpieli - było ciężko, ale bardzo fajnie :-D ale ręce drżały jak nigdy - bo to takie malutkie - jak wychodziłyśmy ze szpitala to ważyła 2680 więc drobniutka ta nasza Zuzanna.

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    167,7 KB · Wyświetleń: 30
  • 3.jpg
    3.jpg
    135,9 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Daisy... Zuzia jest śliczna... słodziutka i do schrupania... :tak:
Brandy... zeby z tą płcią nie powtórzyła się moja historia....:-p
Izabela tu masz link do stronki z wózkiem właśnie w Bielsku... ja tam już kupowałam kilka rzeczy i jestem zadowolona... Ten wózek jest w średniej cenie ale wiem, że tam na miejscu mają też ciut mniejsze i tańsze wózki... Będę chyba tam w tym tygodniu to mogę Ci sie zorientować...:blink:

Hej dziewczyny :-)
Daisy to faktycznie masz malutka tę kruszynkę.... ale napewno bedzie rosla jak na drozdzach :tak::-D

Agusia zobaczymy w czwartek co to USG prenatalne pokaże.... idę na nie do Supra Medu do dr. Stoleckiego :-)może nie bedzie pomyłki tak jak u Ciebie, chociaz tak jak juz kiedys pisałam - najwazniejsze żeby było zdrowe .... :tak:

Brandy na pewno badania będzą ok.

Agusia - fakt do schrupania ;-) a słodka tak bardzo że nie możemy się na nią napatrzeć.

A to Zuzia i jej duże stopy - wszyscy mówią że będzie modelką :-p:-) i mumia - czyli jak siostry w szpitalu mumifikują dzieciaki:-p

Nie wiem co tu taka cisza :-( jak mnie nie było byłyście bardziej rozpisane ...

Załączniki

• 8.jpg
    8.jpg
    171,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 4.jpg
    4.jpg
    125,9 KB · Wyświetleń: 27
Izabela tu masz link do stronki z wózkiem właśnie w Bielsku... ja tam już kupowałam kilka rzeczy i jestem zadowolona... Ten wózek jest w średniej cenie ale wiem, że tam na miejscu mają też ciut mniejsze i tańsze wózki... Będę chyba tam w tym tygodniu to mogę Ci sie zorientować...:blink:
nie widze linku :-(
daisy gratuluje! sliczna dziewczynka!
brzndy dzieki. na pewno tam zajrze.

Dzięki dziewczyny ;-) teraz wiem co czujecie patrząc na swoje pociechy i powiem wam że nie pozwolę nigdy nikomu zabrać mi tego uczucia - jest to coś naprawdę cudownego i przeżywa się to za każdym razem jak się dziecko weźmie na ręce czy nawet spojrzy...

Miłego dnia wszystkim ja idę coś zrobić póki mój aniołek śpi.

Hey dziewuszki kochane:-)

Deisy-twoja cora jest poprostu przesliczniutka:tak:

U nas praca dowalili projektow ze nie mozna sie wyrobic i robimy po godzinach
Ale ogolnie po jest spoko

Jutro ide na 2 zmiane bo z NAtka na testy idziemy na 10 do alergologa

buziki milego wieczorka

reklama
Hej dziewczynki :-)
Daisy - Zuzinka jest przecudowna, nic tylko schrupać:tak:.... ja bym chciała już poczuc to co czujecie Wy - mamusie .... :sorry2:niestety jeszcze troche czasu zostało...narazie mam kopniaczki i zdjęcia z USG ... :-)

Bernadka - Ty to przynajmniej na miejscu jesteś, a J. pojechał wczoraj do Zgorzelca na reklamacje i chyba dopiero w nocy wróci ... :-(

A my własnie wróciłysmy z uczelni ... to pierwsza środa kiedy byłam na wszystkich zajęciach :-p

Do góry