reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Hej mamuski :-) a coz tu taka cisza? Czyzby wszystkie czekały aż wróce ze szkoły hehe :-):-D
No wiec jestem i mozecie juz spokojnie oddychać :laugh2:i pisac :tak:
W szkole jak to w szkole, dalam rade :-) ale powoli nadchodzi ciezki okres... zaczynaja sie zerówki ... fajnie by bylo jakbym te zerowki pozdawała ... a jak nie to trudno... jeden egzamin chce przeniesc na wrzesien, ale zastanawiam sie czy to dobry pomysł ...
A wam jak dzien minał co ??

No to fajnie że w szkole ok - teraz będziemy trzymać kciuki żeby zerówki były Twoje :-) a co za egzaminek chcesz sobie przenieść:confused:

U nas sennie i na układaniu puzzli ;-) No chyba, że robienie pizzy wliczyć w dzień dzisiejszy - to nic ciekawego się nie działo :-D

Oj Daisy nie wiem czy te kciuki pomogą ... oby :-)
A chce przeniesc metodyke... baba robi nam wszystkie wyklady na slajdach... i niestety to sa jedyne materialy jakie mamy do egzaminu, wiec ciezko to widze. Poza tym sumujac to wszystko to na letniej sesji mam wszystkich egzaminow 10 :sorry2::dry::sorry2: poprostu bombowo.
Wlasnie zostalam zdzielona seria kopniakow pod zebra :baffled:
To widze, ze Tobie tez dzien minal calkiem calkiem .... nudnawo :-D:-D:-D

Całkiem całkiem całkiem nudno ;-) Zresztą ja już się tak szybko męczę że nawet ta nuda jest mi na rękę.

A co do egzaminów to troszkę Ci się ich uzbierało, ale myślę że z naszymi kciukami na bank się uda :-D

reklama
Daisy a jak tam nasza Zuzia ? Dalej sie opiera rekami i nogami i dalej nie chce wyjsc? :-p:sorry2:
Ja od wczoraj przekonuje Jacka, że jak bedzie chłopak, żeby nie dawać mu na imię Aleks, ale Jakub :-D

Do góry