reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Daisy smiesznie to wyglada tu napis "jestem juz szczesliwa mamusia" a dzidzia dalej w brzuszku:-D ale Zuzki to juz chyba takie sa przekorne moja chciala sie juz urodzic w 7 miesiacu i caly czas mialam silne skurcze a jak lekarz zdjol mi pessar i odstawil tabletki przeciwskurczowe to wszystko mi minelo...a tak na serio to rob co mozesz zeby urodzic wiem ze seks w 9 miesiacu to nie brzmi zachecajaco ale podobno pomaga.Jak lezalam na patologii ciazy to sporo sie napatrzylam na kobitki ktore byly po terminie i musialy lezec w szpitalu i strasznie siadaly psychicznie.Wiec zycze Ci z calego serca zeby Cie poprostu wzielo no i szybko poszlo:-).
Brandy powodzenia z kredytem no i czekam na parapetowke

reklama
hello
Ja pamietam ze w ciazy mialam MEGA ochote na przytulanie;-)nawed w 9 miesiacu hihi moj maz sie smial ze jakas niewyzyta jestem hehe a i tak 12 dni po terminie urodzilam:baffled:i przytulanki nic nie daly nawed w dniu przyjecia do szpitala hehe przy przyjeciu na 8 dzien po terminie mialam 2 cm rozwarcia ale 0 skurczy!!:baffled:

Jako ze mam 2 dzien wolnego jade zaraz na klachy do mojej szkolnej kolezanki:-)ale za to jutro i w sobote bede juz kobitka pracujaca:tak::-D

papapa milego dnia

Brandy-a jak tam twoje wyniki badan??skora cie jeszcze swedzi??
Buziaczki dla wszystkich:tak:

Dzień dobry i miłego dzionka ;-)

Mamuśki sam lekarz powiedział, że trzeba, bo to raz, że przyjemne dwa, że pomaga, i Sławek to słyszał...:laugh2: I tyle mu zostało:-D
Baliś powiedział, że są oznaki, że się zaczyna:tak:, ale jeszcze twardo trzyma:baffled:, ale trza mieć nadzieję, że uda sie urodzić na dniach:blink:

A co do suwaczka - nie zmieniam bo nie wiem na jaki dzień bym miała ustawić:sorry2: Jak już sie małą urodzi to się wprowadzi korekty:-D, a tak na razie niech będzie jak na USG ładnie pisało że już po ;-)

Brandy to trzymamy kciuki by Wam sie udało i żebyście trafili na swoje:tak: bo to całkiem inaczej niż z którymikolwiek teściami :-D

Dzien dobry dziewczynki moje :-)
Co do tego przyjemnego wywolywania porodu to niestety tyle wiem co przeczytam...:laugh2: w praktyce to okaze sie dopiero za jakis czas,ale z tego co wiem to wlasnie takie przytulansko z mezusiem jest jak najbardziej OK :-D:-D:-D ja bardzo chetnie skorzystam z takich dogodnosci :laugh2:
Luandzia moja mama mowila, ze wlasnie na patologii ciazy to straszna patologia ... :sorry2: cieszyla sie, ze byla tak tylko jeden dzien :tak:
Bernadka a Tobie nie za dobrze z tym wolnym co? Rozleniwisz sie i tyle z tego bedzie :-) ja w sobote ide do pracy, obsluguje u rodzicow wesele...mhm w sumie ciezko to nazwac weselem. Przyjecie na 30 osob do 24 :-) dam rade :-)
Daisy to niech Sławuś się za Ciebie weźmie .... :-D:-D:-D napewno wie co ma robić :laugh2:

No ja dalej czekam. Jacek byl w banku ale łajza zapomniał papierka, ze wczesniejszy kredyt spłacił i w domu buszuje w papierkach ... ale akceptacja jest, wiec tylko ten papier i tyle....

No to gratulacje Brandy ;-) teraz tylko pół salonu z meblami wykupić i na swoje z ukochanym uciekać :-) a potem po tygodniu nam obowiązkowo :-D napisać jak Ci się podoba życie we dwoje na swoim ;-)

No fakt nie ma jak na swoim chociaż czasami w ciężkich chwilach brakuje kogoś obok ciebie żeby się dzieckiem zajął a ty sobie odpoczniesz. Moja Natka drugą noc walczyła ze snem więc oczy same mi się zamykaja ale teraz padła wiec kończe obiad i tez ide się połozyć bo jakaś taka ociężała jestem wszystko mnie boli a najbardziej nerka powtórka z pierwszej ciąży masakra nikomu nie życze
Pozd wszystkich i Daisy bierz się do roboty

Gratulacje Brandy że się wszystko udało ;-) teraz tylko sie wprowadzać i zaczynać życie od nowa na swoim - to będą pieknie dni :-)

Mery uwierz mi że ja już bym chciała rodzić ale tam mała złośnica coś się nie spieszy - ehh te baby :-D i trzymaj się jakoś - ehh może Natka da się wyspać i skończy nocne walki...

Bernadko to fajnie sie masz z tym wolnym :-)

reklama
No niemoge ona zamias na porodowce to jeszcze przed kompem:baffled::rofl2:

Mery-niewiem czy niedoczytalam ale czemu mala nie spi?? Bo jak poprostu ma taki okres to polecam syrop homeopatyczny na uspokojenie!!u nas zadzialam ja Natka sie budzila lub niespokojnie spala

Do góry