reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Cześć,

A ja "umieram" jest mi coraz ciężej i ciężej :baffled::baffled:- jak bym od niedzieli z tonę przybrała na wadze, nogi mi tez spuchły, więc chyba na dniach - jak nie godzinach - rozwiązanie ....

ehh ale tak źle się nie czułam od dawna ...:-(

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i ich pociechy serdecznie ;-)

Brandy a jak tam Twój brzuszek :confused: i dzidzia :rofl2: :-p

A co do żył – mam to samo – jedną żyłę, którą widać i na dodatek wiecznie ucieka jak się z niej chce krew pobrać…:crazy: wrr…Tak, więc współczuje, ale może nie będzie dużego siniaka :sorry2:

Berdanko a jak tam mąż i oko – lepiej już niż ostatnio :confused:

Mery jakie kwiatuszki sadziłaś :-) Ja jakoś nie mam sił na zabaw z kwiatami na razie a mam troszkę zaległości w „donicach” ;-)

reklama
Hey hey

U nas ok-dzis bylam w pracy Natka w przedszkolu
Tak z okiem juz prawie wszystko ok-jeszcze troszke boli ale nic juz nie widac:-)
Daisy zrob se rundke po schodach i poprzytulaj sie z mezusiem:tak::tak::tak::tak:podobno pomaga:tak::-D:-D:-D

Hej mamuśki :-) my wlasniw rocilismy z uczelni ... obiadek zjedzony... teraz prysznic i nauka na jutro bo znow test :dry:
Mery to mała z ciebie ostatnie poty wyciska ... :tak:;-)
Daisy brzuszek rosnie, mama dzisiaj powiedziala, ze wygladam jak maly slon :-D a dzidzia ma sie dobrze choc dzisiaj jakas dziwnie spokojna :confused::oo: a Twoja chyba zaczyna sie dobijac do wyjscia :-D:-D:-D
Bernadka to dobrze ze z okiem G. juz lepiej :laugh2:

Eh po schodach chodzę, bo mieszkamy na drugim piętrze - ale

jakoś nie pomaga:-D. Nawet reklamówki z zakupami nosze, ale tez nic... ehh

Brandy miłej nauki - a co do wyglądu jak słonik poczekaj do 40 tygodnia :-) hehe

Bernadko to dobrze, że już dobrze:tak:,

a jak Natka znosi przedszkole:sorry2: Chce chodzić czy woli zostawać w domku i rano robi awanturki - tak robił nasz Michał do momentu jak nie zmieniła sie nauczycielka - teraz to by w sobotę szedł do przedszkola ;-)

Daisy a wiesz, troche sie nie moge doczekac tego 40 tygodnia i nawet tego, ze bede wygladac jak slonica :-D:-D:-D narazie to mam wyglad morsa, ale to zreszta zobaczysz jak Ci wpadne na porodowke :laugh2: a i musisz mi napisac swoje imie i nazwisko, zebym nie musiala po oddziale chodzic z duza tabliczka "DAISY WHERE ARE YOU? " :-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2: to moze nie wiem... poskacz troche, pobiegaj :-p:-p:-p

O Natka chodzi bardzo chetnie-uwielbia przedszkole:tak::tak::tak::tak::tak:

A Ja mamjutro wolne:-) ciekawe co mi do glowy wpadnie oprocz tego ze musze sciagnac firany i poprasowac:baffled::baffled::baffled::baffled:bo to ze mokre rozwiesilam niestety nic niedalo ciekawe czemu:crazy:wrrr nienawidze wieszac firan

;-) dzień doberek ;-)

Oj to Bernadko masz troszkę pracy - ja - tzn. Sławek powiesił mokre i nie trzeba było prasować ;-)

Brandy powodzenia na teście :-) 5-eczka musi być :-D

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i miłego dnia.

Odezwę się jak wrócę z wizyty.

Daisy Oj różne kwiatuszki sadziłam pelargonie bratki śmierdziuchy i jeszcze jakieś inne ładne tylko nazw nie znam mam nadzieje że mrozów juz nie będzie bo jak w zeszłym roku sobie posadziłam to mi troszke zmroziło na ale później je odratowałam.
Brandy no niestety obydwie moje pannice dają mi popalić nocka nie przespana bo Natusia obudziła się przed 1 i zaczeła płakać wszystko było dobrze jak stałam przy łóżeczku a jak wychodziłam z pokoju to wrzask chyba ząbek idzie. I tak do 4 i od 6 znowu. Żeby było ciekawiej jak NAtusia zasnęła mój szkrab w brzuchu przypomniała sobie że warto mamie poprzeszkadzać i waliła jak młotkiem od środka. Dawno takiej nocki nie miałam
coprawda na palcach moge policzyć ile Natusia przespała całych nocy przez to 1,5 roku ale zazyczaj budzi się żeby ją przykryć pogłaskać i dalej śpi a za niedługo Patka nie będzie dawała spać ciekawe kiedy się wyśpie spokojnie może za 3 lata?

reklama
Do góry