reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witamy :-) no i faktycznie mamy weekend ...

Ten weekend przebiega pod hasłem : JAK JA KOCHAM LENIUCHOWAĆ :-D:-D:-D dziewczyny naprawde, sama siebie nie poznaje... tylko bym spala i spala ... :baffled::baffled::baffled: na nic nie mam ochoty ani sily ... masakra .... nic tylko sznurek i do lasu ... :dry:

reklama
Ale tu dzisiaj cisza... no tak, weekend nastał :-D

Luandzia nie mam wyrzutów sumienia, aczkolwiek niestety nie naodpoczywam sie za bardzo. W nastepnym tygodniu mam waznego kolasa i niestety musze poswiecic dosc czasu na nauke :dry::dry::dry:

Wogóle co się z wami dziewczęta stało ??? Tutaj zawsze taki ruch a dzisiaj ??? Nie poznaję was .... :sorry2:

Daisy jak tam odpoczynek ? :-D
Sandra nie za dobrze Ci na wolnym co ?? :laugh2:
Jagoda a Ciebie to tu wieki nie było ... :dry:

My idziemy spać... mój urwis coraz bardziej i czesciej wariuje :laugh2::laugh2::laugh2:

Kto ma weekend ten ma weekend :dry::dry::dry:
Jeszcze jutro muszę do pracy :wściekła/y: Nie chce mi się jak cholera
Ale pociesza mnie fakt że za miesiąc mój mężuś przylatuje :-D Matko jeszcze większa tęsknota jest teraz.I normalnie w 7 niebie jestem jak dostaję co chwilę jakieś milaste smsy :-D
Brandy Ty odpoczywaj ile wlezie bo po urodzeniu będziesz mieć już mniej czasu na takie leniuchowanie ;-)
Udanego weekendu

Kitka to fajowsko, że mężuś przylatuje ... :-D to już wogóle do nas juz nie będziesz zaglądać :-pa co do leniuchowania, to musiałabym sie z domu wyniesc bo mnie tutaj męczą i katuja :-D:laugh2::-D:laugh2: żartuję oczywiście...hehe

Spokojnej nocki mamusie...i dzidziusie hehe :-D

Dzien dobry dziewczynki .... :-) juz po 10 a tu taka cisza :szok::szok::szok: nie wierze .... Gdzie moje ranne ptaszki, ktore sila parapsychologiczna budza mnie po 7 ??? :szok::szok::szok: nie wierze ....

No nic, my wstalismy, idziemy jesc i potem...mhm, troche sprzatania, troche nauki i podejrzewam, ze wszystko to skonczy sie lezeniem odlogiem :-D maluch dal mi popalic wieczorem .... ran mnie zdzielil tak, ze myslalm, ze wyskoczy :dry::sorry2: to sie go zapytalam gdzie sie wybiera i sie uspokoil... :-D

Miłego dnia mamusie :-p

Cześć wszystkim.

Brandy udanego leniuchowania ;-), pamiętam, że też miałam taki okres, że nic bym nie robiła tylko spała :-) ale już mamy to za sobą i teraz energia mnie wręcz roznosi .

a całej reszcie mamusiek miłego popołudnia,

pozdrowienia z Korbielowa.

reklama
Do góry