reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
ej czy wszystkie juz spią czy co ja mała już do snu położyłam troche poćwiczyłam wchodze na kompa coś poczytać a tu cisza w eterze

pogoda... normalnie rozkłada wszystkich więc się nie dziwcie. Dzisiaj jest chyba gorzej niż wczoraj:baffled::baffled:

ehh Brandy kochanie Ciocią nie będziesz na bank jeszcze dzisiaj :-p ale może za parę dni ;-) ale możesz się dowiedzieć z opóźnieniem bo nie wiem czy mąż będzie miał czas napisać że np. rodzę albo że urodziłam - w końcu to facet;-)

Daisy jak tylko bedziesz na silach po porodzie to koniecznie napisz .Ja bede trzymac mocno kciuki.A temat n.... rzeczywiscie lepiej zakonczyc .Lepiej wybrac sie do kina albo do teatru (zwlaszcza do dziewczyn oczekujacych) bo potem niestety roznie z tym bywa.Ja karmie piersia i z tymi wyjsciami bywa ciezko , jezeli moge cos poradzic to dziewczyny od urodzenia dziecka raz w tygodniu odciagajcie mleko i dawajcie butelka zeby dzidzia sie nauczyla bo potem sa duze problemy ja za zadne skarby swiata nie moge Zuzki przekonac do picia czegokolwiek z butli a nie ukrywam ze bardzo by mi to ulatwilo zycie zwlaszcza ze wracam do szkoly.

O rany ... parę dni nie zaglądałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i jakie mam znowu zaległości :szok::szok: ... nie próżnujecie kochane :-D:-D;-)
Od razu przepraszam jak coś pominę :sorry2:, ale przy tej ilości postów i poruszanych tematów można się ... troszeczkę pogubić :-D:rofl2:;-)

Bernadka ... zdjęcia piękne. Rewelacyjnie wyglądają na nich wszystkie dziewcynki i te duże i ta mała :-):tak:... ojej jaki Natka ma słodziutki uśmiech i te oczka ... śliczna:-)!!! Dużo zdrówka dla Natusi :tak:
Jagoda ... ja też spóźnione życzenia urodzinowe :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, wszystkiego naj ... naj ... i dużo zdrówka Ci życzę :-)
Kitka ... fotki super! ... ślicznie wyglądaliście :-):tak:, a Wasze Słoneczko jest baaaaardzo słodkie :-)
Sandra ... przytulaski i ... nie smutaj się nam kochana :tak:!!!
Daisy ... będę jutro trzymać kciuki :-):tak:, nie daj im się tam ;-) ... bo chyba dobrze doczytałam, że w czwartek się "bronisz" :confused:

A może jak Brendy ... dostanie już smska albo mmska od Daisy... to nam tutaj napisze, że została ciocią ... cio ;-):-D??? ... wtedy my też już ciociami będziemy :-D

Tika macie to jak w banku :-D:-D:-D:-D jak tylko dostane sms albo mms od Daisy to od razu wam napisze :tak:

Kochane mamusie teraz wam sie czyms pochwale : moja dzidzia juz zaczela takie charce, ze czuc ja na zewnatrz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D fantastyczne uczucie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My idziemy spać, jutro możemy gnić w łózku pół dnia bo mamy wolne :-p kolorowych snoof mamusie ;-)

Dzień dobry.
Jest 6.20 A my już nie śpimy ;-) taki dzień dzisiaj mamy.

Brandy gratuluje "odczuć" teraz będzie fajny okres - ja czasem nie wiedziałam czy Mała mi nie wyskoczy z brzuszka - tak szalała ;-)

Nr telefonika zapisany wiec jak już mnie zawiozą do szpitala to od cioci Brandy dowiecie się co i jak - jak Wam będzie chciała napisać.:blink:
Ja cała relacje zdam jak już wrócę :-)

Tika prawie jak obrona - wizyta w dziekanacie, bo pani się coś nie podoba i zaczyna coś wymyślać. Ale kciuki możesz trzymać:tak::tak:.

A jutro jadę odpoczywać do domku w Korbelowie, więc może mnie nie być przez dwa dni na forum. Ale rodzice też mają Internecie to na bank zobaczę, co się na forum ciekawego dzieje:blink:

Miłego dnia życzę Wszystkim Mamusią.:-);-)

reklama
... i ja się witam dzisiaj na posterunku ;-):-D:-D

Brandy ... cudowne odczucie :-):-):-) ... ach ... zazdroszczę ;-), to połaskocz dzidzie przez brzuszek po nóżkach lub rączkach od forumowych cioć :-D:tak:

Daisy ... no i czułam, że coś pomylę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ... to kiedy masz obronę??? ... a dzisiaj oczywiście i tak trzymam kciuki :tak:. No i miłego wypoczynku Wam życzę :-);-)

A wszystkim mamusiom miłego dnia :-D:tak:!!!

Do góry