reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dawno do was nie zagladalam (moja wina:zawstydzona/y:) a tu co piszecie ze trudno za wami nadazyc...U nas wszystko dobrze Zuzia byla wczoraj na basenie i bardzo jej sie podobalo:-) Dzisiaj sliczna pogoda wiec bylysmy na dluuuuugim spacerku ale slyszalam ze od jutra ma byc ochlodzenie i opady deszczu :wściekła/y: a juz myslalam ze zaczela sie wiosna na dobre...Pozdrawiam i obiecuje ze bede czesciej zagladac
Co do watku zamknietego ja jestem za (chetnie pochwale sie moim skarbkiem)

reklama
Witam
Wlasnie ztoczylam kolejny bój o zjedzenie sniadania ale naszczescie udalo sie i Nataka zjadla ladnie cale sniadanie-ale wymyslila sobie ze ona nielubi chlebusia z serkiem topionym-nie lubi??ona uwelbia serek a dzis jej sie uznalo ze nielubi:sorry2::sorry2:
Ale zjadla

Miloego dnia

Wita, również miłego dnia życzę.
Ja już od 6ej na nogach, choć jeszcze dzidzi nie mam ;-)
Ale musiałam do pracy zajechać z L4 - hehe ale babki były zdziwione jak mnie zobaczyły tak skoro świt ;-)
A teraz śniadanko i potem jakieś prace w domu - jeszcze musze parę ubranek poprać i w szafie dla małej poukładać :-)
Miłego i cieplutkiego dzionka życzę.
Brendy trzymaj się na zajęciach - dasz rade :-D

Dzień dobry :-) Własnie wstałam... i nic poza tym :tak: Do szkoły dopiero na 12, więc mam jeszcze czasu a czasu...w koncu make up zrobie porzadny a nie taki na odwal się :sorry2:cos jednak czuje, ze nie wytrzymam na zajeciach dzisiaj do konca ... :-D:-D:-D ale to norma :-)

Daisy tylko nie szalej z tymi pracami domowymi bo wiesz co bedzie...malej sie zachce pomoc i O! ;-)
Agusia a Ty ostatnio tak zadko do nas zagladasz... nie ladnie nie ładnie :tak::tak::tak:

Luandzia mówisz, że Zuzi spodobało sie na basenie.... no to bomba...moze bedziesz miala w domu druga Otylie ??? :-D:-D:-D

Bernadka ja pamietam batalie ze sniadaniem w moim wykonaniu .... do 7 roku życia była butla i nic wiecej. Nie bylo butli to byl placz i zgrzytanie zebow hehehehe :-):-):-)

A Co nam się dzieje z Sandra ??? Cos czuje, ze leniu****e i ma wolne od pracy...

Aaaaa !!! Bym zapomniała : Jagodamiałaś urodzinki ,,,,, a niedobra Brandy dopiero teraz zlozy Ci zyczonka wszystkiego najlepszego .... :-D:-D:-D:-D

Dzień doberek :-D
Wszystko poszło szybko i ładnie :-D Obiad po ślubie tylko był ale i tak wszyscy zadowoleni :tak:
Wkleję parę zdjęć
Nasze słoneczko :]
d3d009cbf8b33245.jpg

b9d848ec1dd50ad5.jpg

181b2b3557b0e98d.jpg

d375c0ec3edb6f72.jpg

8006dd29f72ad15a.jpg

No fajnie że ślubik się udał teraz żeby całe wasze wspólne życie było takie słodkie jak wasze minki na zdjeciach. Wszystkiego naj
Brandy współczuje że się musisz uczyć dobrze że mam to za sobą choć czasami wróciłabym się do szkołu ale tylko do ogólniaka
Daisy bądz w gotowości trzymamy kciuki

Kitka no pięknie :-D:-D:-D jeszcze raz gratulacje i najlepszego :-D:-D:-D

Mery lubie chodzić do szkoły...ale tylko ze względu na ludzi nie na naukę :tak::tak::tak: ja chodze do szkoly sie posmiac tylko :tak:;-)

Kitka gratuluje pięknego Skarbka - naprawdę cudne słoneczko. I życzę samych uśmiechów na twarzy przez resztę wspólnych dni :-)
Mery weź nawet nie strasz ;-) ja tam liczę, że jeszcze z tydzień spokoju będę mieć, ale co z tego będzie to chyba nikt nie wie :-p

Hej dziewczynki!

Przepraszam, ale nie mam weny, zeby sie rozpisywac dzisiaj :sorry2: Mam straszne doly przez T. i jakos nie chce mi sie pisac...

Kitka, sliczne fotki! Jeszcze raz gratuluje! A Oliwcia wyrosla, ze hej :-)

reklama
Sandro kup sobie tabliczkę czekolady i nie smuć się, jutro na pewno będzie lepiej.
Ehh, choć ja też nie mam dzisiaj dobrego dnia, znowu musze na uczelnie i to jeszcze w „drażliwej” sprawie, ehh:-:)-(
A może kupimy sobie duże lody i razem zjemy ;-) może nam to choć na chwilkę pomoże.
Trzymaj się cieplutko Sandro - na pewno wszystko będzie ok.

Do góry