reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

witam sobotnio:-)
tika sliczny synus a te włoski hmmmm slicznosci:tak:

brendy przykro mi strasznie bo to jest chyba dla kobirty najwiekszy cios-strata dzidzusia mniejszego czy wiekszego czy nawed w zarodku dla kazdej z nas jest to osobista tragedia

Co do 2 dzidziusia-Ja mam klopoty hormonalne-niemam okresu (od lipca) a przedtem niemialam 2 lata:confused2: teraz czeka mnie w lipcu przeswietlenie glowy i najprawdopodobniej zabieg po ktorym moze skacza sie moje problemy-ale jak narazie to nawed olulacji niemam:crazy:

I choc Natalka przezywa teraz strasznie buntowniczy okres to chcialabym miec 2 dzidzuska-ale narazie to raczej niestety niemozliwe:angry:

No ale dosc o chorobach swieta sie zaczynaja wiec cieszmy sie tym :tak:

reklama
witam sobotnio:-). niezbyt czesto tu do was zagladam, ale staram sie :sorry:.
luandzia- sluze pomoca :tak:
kurcze dziewczyny piszecie o problemach z zajsciem w ciaze... my o piotrusia staralismy sie raptem trzy miesiace ale boje sie, ze z drugim bedzie gorzej... a chcielbysmy miec na pewno 2 a moze 3 pociech... zreszta poczekamy zobaczymy.
a tymczasem zycze wszystkim wesolych swiat!

Sobotnio- świąteczne dzień dobry :-D

Bernadka faktycznie, to okropny ból...najbardziej duszy...ale najwazniejsze, żeby nie oglądać się za siebie,nie rozdrapywać ran i myśleć pozytywnie :-) to połowa sukcesu, choć zawsze jest świadomość tego, że to się stało... dlatego teraz tak strasznie boję się o mojego maluszka i dbam o niego jeszcze bardziej.
Poza tym mam koleżankę, która tez miała straszne problemy...ale to ze swojej mhm...głupoty. Zrobiono jej zastrzyk antykoncepcyjny i to jej rozstroiło cały organizm. Tak samo nie miała okrresu strasznie długo, ale na szczęście wszystko wróciło do normy i też zostanie mamusią :-D:-D:-D

Z świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły wam duszę radością
Czegóż jeszcze Wam życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości.
Jagoda i Blaneczka :)

Jagoda pól strony życzeniami zawaliła ale co tam :-D ja się za godzinkę z minutami wybieram z koszyczkiem, przy okazji pooddycham troszke świezym..mhm zimowym :baffled: powietrzem :tak: musimy z dzidzia umysly troche przewietrzyc :-)

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!
Życzy Kinia z Oliwką :-)

524.JPG

reklama
Pastelowo, kolorowo,
kaczo, kurzo i drobiowo,
trochę śmiesznie, trochę czule,