reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Luandzia no to brawo dla Zuzi :-D:-D:-D byle tak dalej, do przodu :-) no i ten pierwszy ząbek ... przede mna dopiero takie rewelacje :-) my jutro idziemy na wizyte kontlona zobaczyc co tam moja dzidzia wyrabia :-)

Kurcze, to co dzieje sie za oknem mnie przeraza :eek: Sandra pewnie za duzo z Sarka nie pospacerowałas co? :baffled:

reklama
brandy- korzystaj poki mozesz bo to ostatnie chwile :tak:.
a tak wogole to bardzo malo zagladam na ten watek. czasu ledwo starcza mi na wrzesniowki...

Hej dziewczynki :-) my juz zwarci i gotowi, zaraz do lekarza :-) juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze moje malenstwo... co prawda narazie na ekranie ale zawsze cos nie? :-D jak wroce to dam znac co i jak :-) milego dzionka ;-)

Luandzia a co tak właściwie jest małej kiedyś czytałam że coś z napięciem. Ja też tak miałm z Natką urodziła sie ze słabym napięciem mięśniowym, nie chciała wogóle leżeć na brzuchu nie obracała się z plecków na brzuszek i odwrotnie, Wszystko miała z ok miesięcznym opóźnieniem. Natomiast teraz nie śpi inaczej niż na brzuchu w wiecznie wstaje z przesikanym pampersem bo naciska tylko na przednią część a ze brzuszek ma spory więc wszystko wypływa. Wszędzie jej teraz pełno wskakuje na łóżko i schodzi wiec nie ma się co martwić (bo ja tak robiłam i wszystko przeżywałam że nie jest książkowo aha i do tego wszystkiego po skończonym miesiącu nie mogła robić kupy też spowodowane snm)ciesz sie że mała coraz więcej potrafi a za niedługo szykuj się na to ze trzeba będzie mieć oczy nawet w tyłku żeby ja upilnować.
Brandy i co tam wiecie już coś wszystko dobrze.

A z innej beczki co do sprzątania to mnie się wogóle nie chce tak szczerze powiedzcie czym te dni się różnią od innych teraz mamy zajob żeby wszystko posprzątać a i tak niewiadomo czy nawet do niedzieli będzie utrzymany porządek przedewszystkim u tych które mają już małe rozbujniki w domu. Ja oprócz mojej małej spodziewam sie nalotu gości więc po ich wyjsciu będzie mój dom wyglądałgorzej niż przed świątecznymi porzadkami tak wiec czy to ma sens?

My wlasnie wrocilismy z wycieczki :-) Pani doktor powiedziala nam dzisiaj ze wszystko w porzadku, przepisala nam inne tabletki na to zelazo. Na USG niestety maluszek nie byl za bardzo ruchliwy... ale na wtorek idziemy na 4D :-) i moze pokaze co ma miedzy nozkami :-D

reklama
Mery Zuzia miala zbyt duze napiecie ale juz jest dobrze jeszcze cwiczymy z rehabilitantka ale raczej tak na wszelki wypadek.
Dziewczyny pisalam juz na wrzesniowkach a teraz zwracam sie do was .Koncze wlasnie prace mag i chce dolaczyc jeszcze jedno badanie czy zgodzicie sie zostac moimi osobami badanymi??? Badanie nie jest bardzo czasochlonne ani stresujace dotyczy metod przesluchiwania swiadka.

Do góry