reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Wg mnie Baliś to dobry specjalista tylko dosyć specyficzny:-D:tak: Byłam u niego na usg 3d i pękałam ze smiechu jak coś powiedział:laugh2:
Nie martw się na pewno ciśnienie sie unormuje ale lepiej je kontrolować. No i nie denerwuj się bo przeciez dzidzia to czuje:sorry:

reklama
Jagoda dzieki za odpowiedz... ja wlasciwie feminatal biore od miesiaca i jutro zaczynam nowe opakowanie. Mam nadzieje, ze w piatek dr Lipska powie mi juz wiecej na temat mojego maleństwa :-)

Wg mnie Baliś to dobry specjalista tylko dosyć specyficzny:-D:tak:
Potwierdzam, potwierdzam :tak::-D:-D:-D

Daisy, tak jak napisala juz Jagoda - na pewno sie unormuje, ale na wszelki wypadek kontroluj je kilka razy dziennie, nie przemeczaj sie, nie denerwuj, no i absolutnie nie pij kawy!

Brandy, ja tak jak Jagoda - na poczatku sam kwas foliowy, a po 3 mies. Feminatal :tak:

Jagoda, u mnie ok, chociaz przez Warszawke mamy teraz wiekszy zapieprz :-pMusimy sie wybrac na ten spacerek - po weekendzie bede miec wiecej luzu, wiec sie zgadamy! A jak Blanusia?

Sandra zapomniałyśmy o Dziewczynach z Podbeskidzia:-p:-D-trzebaby reaktywować wątek:sorry:

Blanusia w porządku, w czwartek idziemy na szczepienie:baffled:
Dzisiaj przywożą wózeczek, ciekawa jestem jaki będzie:sorry: A ty nie używasz hauka? Bo widze twoja mame zawsze z graco:tak:

A jak tam uczulenie Sarki? przeszło?

Rzeczywiscie cos nam watek zamarl ostatnio - trzeba go wskrzesic :-D

Uczulenie Sarki lepiej - jednak to jest z zewnatrz, bo np. ostatnio jak moj tata trzymal ja na kolanach i ogladali ksiazke (opieral glowe na jej karczku), to po kilkunastu minutach miala jedna wielka zaogniona plame na szyjce z tylu :baffled:
Uzywamy serii Emolium do ciala i widze naprawde ogromna poprawe :tak:

A jaki ten wozek zamowilas?
Ja musze Haucka do naprawy oddac, tylko nie wiem gdzie w Bielsku jest jakis serwis wozkow?? Nie wiecie?? Zgubilam lacznik laczacy przednie kola :baffled:

To ciekawe co ja uczula...dziwne...
A co to jest to Emolium? Coś takiego jak Oilatum?

Kupiłam samą spacerówkę implast volant bo zalezało mi zeby Mała była przodem do mnie. Nie mam pojęcia gdzie jest serwis wózków...może trzebaby spytac w jakim sklepie z wózkami,np.dudusiu?

U nas dzisiaj lipa zresztą ostatnio tak ciągle-mało ludzi:baffled: Przerąbane...:wściekła/y:

A właśnie Sandra powiedz mi-bo dzwoniła teraz Aśka- w Eskulapie daja koszulę do porodu czy trzeba mieć swoją?

Emolium to cos takiego jak Olilatum, ale Oilatum nam akurat nie pasowalo, a Emoilum naprawde jest super :tak:
Byla wlasnie moja mama z Sara i widze, ze polar jak uczulil na szyjce :baffled: Tam gdzie material sie ociera o skore ma czerwone krostki :baffled:

A masz link do tego volanta?

Do porodu daja ich koszule - takie szpitalne :-) Mnie 2 razy zmienili, bo sie (ups) poplamilam :-p;-):-)
A po porodzie ubralam juz sobie swoja :tak:
A jak tam Asia? Na kiedy ona ma ten termin? Jak sie czuje? Zdecydowala sie na Esculapa?

reklama
Do góry