reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Z racji ze już dawno nie pokazywałam Olusia, to teraz kilka fotek...
A tu moj zboj...
styczen2007006ej9.jpg

z naszym pieskiem...
styczen2007010gm8.jpg

i jeszcze takie...
styczen2007009iq2.jpg

to ze swoim misiem...
grudzien2007004wf2.jpg

reklama
Agusiaaa jasne ze mam ochote sie z wami spotkac...tylko nasze szkraby sa coraz wieksze i sptkanie w sferze moze skonczyc sie bieganiem za nimi:-D:szok::-D wiec trzebaby wybrac miejsce gdzie bez obaw beda mogly to robic...:dry:

tez ogladlam stronke dzidecki i przyznaje bardzo ladna, masz talent:tak:

A Olus jak zwykle rozrabia, slodziutki jest a jak urósł :szok:

Co do szpitali to ja tez polecam Wojewodzki. Daisy a jaka masz opinie o dr Kochaju?? bylam u niego raz i wiecej nie pojde chocby sie walilo i palilo. w BCM jest bardzo dobra Pani dr Gasperowicz....
Nie boj sie porodu to nic strasznego, kazda z nas dala sobie rade wiec i u ciebie bedzie wszytsko ok.
Po porodzie potwierdzisz nasze slowa;-)

Witaj Daisy zgadzam się z moimi przedmówczyniami...nie ma się czego bać, nie jest tak źle...ja myślałam że będzie o wiele wiele gorzej:tak:.

Witaj Tika cieszę się że mamy więcej wspólnego niż tylko roczniaki:-).

Dziewczyny czytając Wasze posty odnośnie spotkania...spodziewałam sie że ktoś zaproponuje Figlo...
My tam jeszce nie byłyśmy ale najprawdopodobniej wybierzemy się z siostrą i moim chrześniaczkiem w piątek:-p

Witam,

Dzięki oby się sprawdziło i było ok :) jak narazie maluch daje "popalić" - dość często robi gimnastykę :)

Co do doktora Kochaja - nie jest zły. Już od dawna do niego chodzę, wcześniej miałam dr Zmaczyńskiego i od niego uciekłam:).

AGUSIAAA cudny mężczyzna:)

Agusiaaa ... Twój zbój jest normalnie boski!!! Śliczny chłopczyk :-):tak:

Justynko_24 ... jak miło Cię tu widzieć :-);-)

... a co do spotkania w Figlo Parku to my jeszcze też nie byliśmy, bo Mati do tej pory był za mały na takie figle :-D:-D:-D;-) ... ale możemy powoli myśleć o takim wypadzie :tak:

Daisy, ja rodzilam w Esculapie i z czystym sumieniem polecam! Naprawde super!

Agusiaaa, ale Olek wyrosl! Przystojniacha! :tak:

Tez chetnie bym sie z Wami spotkala o ile dam rade :-)

Pozdrawiam!

reklama
Do góry