sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dziewczyny, a ja tak z innej beczki: nie wiecie gdzie w Bielsku jest serwis wozkow dzieciecych? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agusiaaa, z dr Badach to fajna kobitka, mila, smieszna, taka fajna lekarka Zreszta to znajoma moich rodzicow. Moim zdaniem, i nie tylko moim, jest ok jezeli chodzi o zwykle badanie, pobranie cytologii czy wypisanie recepty, ale jak sie cos dzieje to nie wie co robic No i duzy minus, ze nie robi USG.Sandra dlaczego masz wątpliwości co do pani Badach??? Napisz mi coś więcej, może na priva jak tu nie chcesz. Ja do niej zaczęłam teraz chodzić i kurcze trochę mnie zastanowiłaś, czy to był dobry wybór....
Fasolek witamy w naszym gronie... fajnie, ze nas tu coraz więcej....