reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witaj Dzidecka :tak:!!!

To i ja się trochę przedstawię ;-), mam na imię Jola, w B-B mieszkam od dziecka, mam prawie rocznego synka Mateuszka i postaram się tutaj do Was zaglądać :-), aby m. in. potowarzyszyć Agatce_ BB :-);-)

Tika wszystkiego najlepszego dla Twojego Mateuszka z okazji wczorajszych urodzinek.... sto lat sto lat.....
Agatko a Igorek też niedługo będzie miał urodzinki...
Witaj Dzidecka.... zagladaj do nas jak najczęściej....
Musimy podtrzymywać przy życiu to nasze regionalne forum....
A co do lekarzy... to ja teraz chodzę do p. Badach w Szczyrku... bardzo miła kobieta...

Kurcze, ja tu tak sporadycznie na ten watek wchodze, ze az mi wstyd :zawstydzona/y::-)

Jezeli chodzi o lekarzy to w ciazy chodzilam do dr Badach (mieszkam w Szczyrku, wiec mialam pod samym nosem ;-)) i do dr Niemcewicza - w sumie nie narzekalam na ich opieke, ale teraz mam zamiar zostac pacjentka dr Kawulok, bo przy niej rodzilam i bylam naprawde zadowolona :tak::-)

Ja też powiem kilka słów o sobie..Mam na imię Justyna...można powiedzieć,że jestem nowa bo daaawno tutaj nie zaglądałam.Jestem rodowitą bielszczanką:-).Mam córeczkę, która już niebawem będzie obchodziła swoje pierwsze urodzinki.Dziewczynki mam nadzieje, że przyjmiecie moją skromną osóbkę do swojego grona:confused:.Pozdrawiam Was wszystkie oraz Wasze kochaniutkie maluszki;-)

czesc
Justynka_24
pewnie ze cie przyjmiemy, starsznie sie ciesze,ze jets nas coraz wiecej im wiecej tym weselej i ciekaiwej

Agusiaaa myslalma ze zapsomnialas juz o nas:-(;-) ale ciesze mnie to ze sie mylilam. Jak tam Olus? i Jurek przywykl juz do spedzania czasu w domku?;-) sory ze tak zawsze o niego pytam ale podziwiam was.....za ta "niebezpieczna" rozlake.
A co do Igorka to masz racje za niedlugo bedzie mial urodzinki 3.02.:-)

Tika z Os.Wojska Polskiego niewele mialm wspolnego, ale w dalszym ciagu wydaje mi sie ze gdzies juz sie spotkalysmy

reklama
Do góry