reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Raju zapomniałam w ogóle o tym wątku :zawstydzona/y:

Jak juz pisałam jestem z Katowic ;) Od 6 lat mieszkam w Bielsku. Przyjechałam tu na studia. Na WSIiZ studiować informatykę ;) Poznałam męża i tu zostałam. Mam 9-miesięcznego Szymcia i 5-letnią Julcię. Mieszkam na Karpackim ;) Zajmuje się fotografią :)
Jestem maniaczką serialową (Herosi, Prison Break, Lost, Gotowe na Wszystko i Chirurdzy). Kocham kino! :D
Mam firmę informatyczną która mieści się w domu i którą prowadzi mąż ;) Także mam czas dla dzieci. A jak są zlecenia robie sesje zdjęciowe.

Uff wystarczy? :)))))

AGUSIAAA ... pięknie dziękujemy za życzenia :-):tak:

Agatka_BB ... świat jest "mały", więc pewnie gdzieś się minęłyśmy na drodze ... ;-)

Justynka_24 ... witam Cię i na tym wątku :-):tak:

Ostatnio się zabardzo nie udzialałam ... a to w związku z smutkiem jaki zapanował na BabyBoom ... jakoś tak bardzo mnie to poruszyło, że nie mogłam zbytnio pisać ...

Uczę niemieckiego ... troszkę w szkole i troszkę w domku, tak że mam jeszcze czas dla mojego małego kochanego zbója :tak:

Dzidecka jak też jestem pod wrażeniem zdjęć:tak: Pochodzę z rodziny fotograficznej:-p i uwielbiam fotografię!

Ja mieszkam w Szczyrku (wcześniej na karpackim w B-B) i prowadzimy z męzem mała firemkę. Od trzech i pół miesiaca jestem pochłonięta moim małym skarbem:-D

Witam wszystkich,
mam na imię Kasia i mieszkam w BB na os. karpackim.
jestem w 6 m-c i mam ogromną prośbe do Was - czy możecie mi powiedzieć coś o wyborze miejsca porodu?? Chodze do doktora Kochaj z Beskidziego Centrum Medycznego - ehh strasznie sie boje tego co bedzie - ehhh ...
pozdrawiam Kasia

Witaj Daisy nie bój sie co to będzie - bo będzie dobrze... sama się przekonasz... Ja rodziłam w Wojewódzkim, miałam cesarkę i jestem zadowolona.
Agatka a może znów jakieś spotkanko w Sferze????????????? Tak jak kiedyś. Teraz jest nas więcej na forum to może też więcej osób przyjdzie.

Co wy na to dziewczyny żeby sie spotkać razem z naszymi maluszkami gdzieś w Bielsku?????

reklama
Dzięki, to moje pierwsze maleństwo i temu "sporo" pytań i obaw :)
Fajnie że utworzyłyście takie forum - dodaje wiary w siebie i pomaga :)
pozdrawiam i do sklikania
miłego dzionka życze :)

Do góry