reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Dzisiaj ci echyba pogoda nie dobija;-) takiepiekne slonko zaczelo swiecic:-)
A gdzie podziala sie Agusiaaa ona tez tu dosc dczesto zagladala......a terazWszystkie dziewczyny gdzies pouciekaly i wogole chyba ju znie wchodza na ten watek szkoda
A gdzie podziala sie Agusiaaa ona tez tu dosc dczesto zagladala......a terazWszystkie dziewczyny gdzies pouciekaly i wogole chyba ju znie wchodza na ten watek szkoda
jola22
Majowa mama`06
Czasami tu zaglądam a dokładnie jak mama małą pauzę w pracy, bo w domu niestety nie mam dostępu do internetu. Pogoda nie zahcęca dziś do siedzenia w pracy. Wolałabym z małą gdzieś sie przejść na spacer ale niestety trzeba pracować. A gdyby ktoś chciał kupić spacerówkę to mam do sprzedania.
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
jestem Agatko... ale jak wracam po pracy to juz jest przed 16ta i mam malo czasu na cokolwiek... pojde z Olem na spacerek i do wieczorka szybko zleci czas
Jedynie w weekend mam troche wiecej czasu to tu zagladam...
Jedynie w weekend mam troche wiecej czasu to tu zagladam...
Agatka_BB
IX Lachon BB
Dziwczyny Bielsko znowu spadlo na druga strone
Agusiaa wiem jak to jest z tym czasem jak sie pracuje, zawsze go malo.
Aga a kiedy Maz wraca? pewnie juz tesknicie strasznie, kurcze ja was podziwiam okropnie......i jetsem z wami
Agusiaa wiem jak to jest z tym czasem jak sie pracuje, zawsze go malo.
Aga a kiedy Maz wraca? pewnie juz tesknicie strasznie, kurcze ja was podziwiam okropnie......i jetsem z wami
Agatka_BB
IX Lachon BB
Lilith wylotu.. przeprowadzacie sie gdzies za granice czy wakacje?
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
A moze sie spotkamy dzis na lotnisku dziewczyny? Ja bede napewno po 15tej.... takze wypatrujcie mnie jesli bedziecie....
(bo jest ten piknik areoklubu)
(bo jest ten piknik areoklubu)
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Agusiaa bardzo dziekuje za mile towarzystwo na pikniku, strasznie sie ciesze ze znow moglam was zobaczyc:-) mam nadzieje ze za niedlugo sie znowu spotkamy.
Mocno was sciskam i caluje
Jeszcze raz wielkie dzieki za spotkanie.
Mocno was sciskam i caluje
Jeszcze raz wielkie dzieki za spotkanie.