reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No co ty nie powiedzialabym ze ty taka duza jestes!!!
to mnie zszokowalas!
no ja mam 158 cm a maz 185 :)
heh wiem ze niema sensu tego pisac ale pogoda mnie dobija:(

reklama
Dzisiaj ci echyba pogoda nie dobija;-) takiepiekne slonko zaczelo swiecic:-)
A gdzie podziala sie Agusiaaa:confused::confused: ona tez tu dosc dczesto zagladala......a teraz:dry:Wszystkie dziewczyny gdzies pouciekaly i wogole chyba ju znie wchodza na ten watek:eek: szkoda

Czasami tu zaglądam a dokładnie jak mama małą pauzę w pracy, bo w domu niestety nie mam dostępu do internetu. Pogoda nie zahcęca dziś do siedzenia w pracy. Wolałabym z małą gdzieś sie przejść na spacer ale niestety trzeba pracować. A gdyby ktoś chciał kupić spacerówkę to mam do sprzedania.

no dzis pogoda super!
a nams ie mala rozchorowala...wiec nici ze spaceru.
zauwazylam ze dziewczyny cos malo pisza... pewnie z braku czasu:(

jestem Agatko... ale jak wracam po pracy to juz jest przed 16ta i mam malo czasu na cokolwiek... pojde z Olem na spacerek i do wieczorka szybko zleci czas
Jedynie w weekend mam troche wiecej czasu to tu zagladam...

Dziwczyny Bielsko znowu spadlo na druga strone :no:

Agusiaa wiem jak to jest z tym czasem jak sie pracuje, zawsze go malo.
Aga a kiedy Maz wraca? pewnie juz tesknicie strasznie, kurcze ja was podziwiam okropnie......i jetsem z wami :happy:

heh u nas z powodu wylotu zupelny brak czasu....
Do tego mala dalej chora i my tez sie rozchorowalismy....niby tylko katar ale ile go juz ma! heh:(

reklama
Agusiaa bardzo dziekuje za mile towarzystwo na pikniku, strasznie sie ciesze ze znow moglam was zobaczyc:-) mam nadzieje ze za niedlugo sie znowu spotkamy.
Mocno was sciskam i caluje

Jeszcze raz wielkie dzieki za spotkanie.

Do góry