reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Olek wlasnie dzis ma roczek....
a tu jego w miare aktualne zdjecie...
img1304kb1.jpg

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Oleczka z okazji 1 urodzinek!!!! Dużo zdrówka i uśmiechu na buzince!!!

Zdjęcie super!!!Śliczny chłopczyk

Sto lat dla Olusia od Agusii oraz Judytki od LILITH z okazji pierwszych urodzin.

Agusia dzięki za kartkę dla Anii mam nadzieję, że nasza dla Olka doszła.

Witam Was serdecznie!
Po pierwsze: WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA WSZYSTKICH MALYCH SOLENIZANTOW! DUZO ZDROWECZKA, RADOSCI, SLONECZKA, SPELNIENIA MARZEN, MILOSCI I BARDZO BEZTROSKIEGO DZIECINSTWA!

Po drugie mam pytanie i prosbe: nie znacie kogos ze Szczyrku lub okolic kto szukalby pracy w charakterze pomocy domowej? 2-3 razy w tygodniu na kilka godzin. Sprzatanie, gotowanie i ogolne prace domowe.

Pracuje po 9 godzin, do 18-tej i moja mama nie bardzo wyrabia zajmujac sie Sarka. Wole zatrudnic pomoc domowa, a mama niech poswieca ten czas malej.

Bylabym wdzieczna za jakiekolwiek namiary.
Dziekuje i pozdrawiam.

reklama
Cześć ;) Faktycznie tu cicho ;) Ja zbytnio czasu nie mam
Dziewczyny mała prośba............
Polecicie dobrego gina w BB?Pilne :] Muszę anty sobie załatwić
Buziaczki dla szkrabów i pozdrawiamy serdecznie :]

Do góry