reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej Jagodko.
Ja rodzilam w wojewodzkim i nie narzekam. Mialam robiona cesarke bo moja ciaza byla przenoszona i Olusiowi sie nie spieszylo na swiat. Do szkoly rodzenia nie chodzilam i tak samo jak ty doksztalcalam sie na forum.
A ty skad jestes dokladniej?? Napisz cos wiecej o sobie, jesli mozesz.

reklama
Witaj Jagoda!
co do porodu ja ci niestety nie poradze bo wybralam szpital i lekarza az w katowicach.
Napisz cos o sobie i jak sie czujesz?
No i oczywiscie gratulacje!

Czesc Jagoda, milo ze znowu ktos nowy do nas dolancza.
Jesli chodzi o mnie to tak jak Agusia rodzilam w wojewodzkim i bardzo sobie chwale. Nie chodzilam do szkoly rodzenia i takze dowiadywalam sie wszystkiego na forum :tak:. Napisz nam cos wiecej o sobie :tak:

Cześć Jagoda, fajnie że nasze grono się powiększyło o kolejną forumowiczkę :-).
Ja też rodziłam w Wojewódzkim, chodziłam do szkoły rodzenia ale w Szpitalu na Wyspiańskiego.

Mieszkam koło Brzeszcz czyli jakieś 25 km od Bielska. w grudniu 2006 pierwszy raz zostałam mausią:-). Na forum trafiłam przez przypadek i teraz jestem tu codziennie!!!!

Witajcie kochane!
Ale dawno do Was nie zagladalam! Mam nadzieje, ze mi wybaczycie :-D
Jestem max zajeta...Zero czasu na nic...Chyba pojde na 3/4 albo pol etatu, bo nie wyrabiam. Za malo czasu spedzam z moim dzieckiem i mam z tego powodu wyrzuty sumienia...
Nie nadrobie niestety zaleglosci, ale widze, ze sie pojawilo troche nowych dziewczyn z naszej okolicy :-)

Sara juz stoi. Zebow narazie brak. Mowi: tata (to jej ulubione slowo, maly zdrajca, haha), mama, daj, baba, lala, nana, dada, papa itd. Jest wszystkozerna :-D Poza tym mamy z nia urwanie glowy, takiego energicznego dziecka jeszcze nie widzialam. Nie wyobrazam sobie co bedzie jak zacznie chodzic :-)

Powoli zbieram sie do domku, bo w pracy siedze.
Wpadne do Was jutro.

Pozdrawiam i sciskam Was wszystkie bardzo bardzo mocno!

Witam wszytkie nowe dziewczny!!!
Jagoda ja rodziłam w wojewódzkim i jestem bardzo zadowolona do szkoły rodzenia tez chodziła do wojewódzkiego i polecam z całego serca to genialna sprawa!!!!! Oj jak bym mogła to poszłabym jeszcze raz:-)

reklama
Cześć, jestem nowa na forum i mam nadzieję, że będe mogła się do Was przyłączyć. Jestem pierwszy raz w ciąży i wszystko jest strasznie dziwne i nowe. Czytam forum i dzięki niemu poznaje świat mamuś:D Moje dzieciątko jest jeszcze dokładnie ukryte w brzuszku, którego nie widać, ale mimo to ja już ciągle o nim myślę. Poradźcie mi gdzie najlepiej rodzić i czy byłyscie w szkole rodzenia? Pozdrawiam:)

Jagoda ja rodziłam w Pszczynie i bardzo jestem zadowolona z tej decyzji!!!:-)
Był przy mnie lekarz prowadzący ciąże i miałam super położne!!
Do szkoły rodzenia nie chodziłam i bardzo żaluję:-(!!!
Pozdrawiam!!!

Do góry