reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

Witaj Paula. Milo ze pomyslalas o naszym forum. Im nas wiecej tym lepiej.

Trzy miesiace staran to jeszcze nie tak strasznie duzo. Mam znajoma ktora tez sie stara juz z trzy miesiace.
Bylas juz u jakiegos lekarza, czy narazie sami z siebie sie staracie?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sami się staramy. Potrafimy starać się codziennie w czasie okołoowulacyjnym i wciąż NIC
Powoli jestem załamana.
Mąż się śmieje, że jestem bezpłodna :p Dziwi się dlaczego wciąż nam się ne udało.
A ja podejrzewam, że to wina stresu..

Bardzo mozliwe. Czasem jak sie bardzo chce to nic niewychodzi. [emoji110] [emoji110] Ja jak postanowilam ze jednak sprawie sobie bobo to sciagnlam aplikacje. W moim przypadku to byla formalnosc. Zawsze mialam @ jak w zegarku co 28 dni. Odstawilam anty, i po 3 miechach dwie kreski. Ta aplikacja wiele mi ulatwila.

Tak na marginesie to planowalam zajsc dopiero po nowym roku a tu bach pazdziernik [emoji38]
Bylam ostro zaskoczona. Moj maz dopiero sobie wszystko uswiadomil w grudniu po wizycie u gina. Teraz czekam na rozwiazanie [emoji5]

ooooo... A co to za aplikacja skro tak polecasz?
Ja dzisiaj poszłam kupić testy owulacyjny, bo już tak jestem załamana..
30€ wydałam za 10 pasków :O
noo, ale chcielibyśmy, aby dzidziuś urodził się w pierwszej połowie 2018 roku. A tu ani widu, ani słychu... ;(
Już nawet mam gdzieś kiedy sie urodzi - no aby było. I nie ważne czy chł czy dziew, bo wiadomo że jak postanowiliśmymajstrować to chciało się konkretną płeć. Teraz to nie wazne.

Aplikacja nazywa sie moj kaledarzyk. Taka z piorkiem. Pokazuje kiedy sa najwieksze szanse na poczecie i mozna wprowadzac dane wstecz. Czyli np z ostatnich miesiecy.

Aplikacja nazywa sie moj kaledarzyk. Taka z piorkiem. Pokazuje kiedy sa najwieksze szanse na poczecie i mozna wprowadzac dane wstecz. Czyli np z ostatnich miesiecy.

AAaaaaaa to taki kolendarzyk miesiączkowy?
Ja tam Ladytimer i też jest tam opcja ustawienia pod konkretny cel: w moim przypadku zajście w ciążę. Pokazuje kiedy dni płode itd.

No niestety 30€ bo mieszkam w NL.
W PL ksztuje nieco ponad 100zł, więc cena podobna

AAaaaaaa to taki kolendarzyk miesiączkowy?
Ja tam Ladytimer i też jest tam opcja ustawienia pod konkretny cel: w moim przypadku zajście w ciążę. Pokazuje kiedy dni płode itd.

No niestety 30€ bo mieszkam w NL.
W PL ksztuje nieco ponad 100zł, więc cena podobna

Najfajniejsze w staraniach odzidzie jest wlasnie staranie sie :-) a myslalas o badaniach? Z tego co wiem wieksze prawdopodobienstwo nieplodnosci maja faceci.... wiesz zamala liczba nasienia itp. Albo tryb zycia.

reklama
Nie myslalam jeszcze o badaniach. Nawet nie wiem gdzie mam sie uda i jakie badania zrobić...
Nie chce dopuszczac do nas mysli ze mogloby byc cos.nie tak, dlatego zwalam to na stress.

Do góry