reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Białystok i okolice

Witaj Paula. Milo ze pomyslalas o naszym forum. Im nas wiecej tym lepiej.

Trzy miesiace staran to jeszcze nie tak strasznie duzo. Mam znajoma ktora tez sie stara juz z trzy miesiace.
Bylas juz u jakiegos lekarza, czy narazie sami z siebie sie staracie?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sami się staramy. Potrafimy starać się codziennie w czasie okołoowulacyjnym i wciąż NIC
Powoli jestem załamana.
Mąż się śmieje, że jestem bezpłodna :p Dziwi się dlaczego wciąż nam się ne udało.
A ja podejrzewam, że to wina stresu..

Bardzo mozliwe. Czasem jak sie bardzo chce to nic niewychodzi. [emoji110] [emoji110] Ja jak postanowilam ze jednak sprawie sobie bobo to sciagnlam aplikacje. W moim przypadku to byla formalnosc. Zawsze mialam @ jak w zegarku co 28 dni. Odstawilam anty, i po 3 miechach dwie kreski. Ta aplikacja wiele mi ulatwila.

Tak na marginesie to planowalam zajsc dopiero po nowym roku a tu bach pazdziernik [emoji38]
Bylam ostro zaskoczona. Moj maz dopiero sobie wszystko uswiadomil w grudniu po wizycie u gina. Teraz czekam na rozwiazanie [emoji5]

ooooo... A co to za aplikacja skro tak polecasz?
Ja dzisiaj poszłam kupić testy owulacyjny, bo już tak jestem załamana..
30€ wydałam za 10 pasków :O
noo, ale chcielibyśmy, aby dzidziuś urodził się w pierwszej połowie 2018 roku. A tu ani widu, ani słychu... ;(
Już nawet mam gdzieś kiedy sie urodzi - no aby było. I nie ważne czy chł czy dziew, bo wiadomo że jak postanowiliśmymajstrować to chciało się konkretną płeć. Teraz to nie wazne.

Aplikacja nazywa sie moj kaledarzyk. Taka z piorkiem. Pokazuje kiedy sa najwieksze szanse na poczecie i mozna wprowadzac dane wstecz. Czyli np z ostatnich miesiecy.

Aplikacja nazywa sie moj kaledarzyk. Taka z piorkiem. Pokazuje kiedy sa najwieksze szanse na poczecie i mozna wprowadzac dane wstecz. Czyli np z ostatnich miesiecy.

AAaaaaaa to taki kolendarzyk miesiączkowy?
Ja tam Ladytimer i też jest tam opcja ustawienia pod konkretny cel: w moim przypadku zajście w ciążę. Pokazuje kiedy dni płode itd.

No niestety 30€ bo mieszkam w NL.
W PL ksztuje nieco ponad 100zł, więc cena podobna

AAaaaaaa to taki kolendarzyk miesiączkowy?
Ja tam Ladytimer i też jest tam opcja ustawienia pod konkretny cel: w moim przypadku zajście w ciążę. Pokazuje kiedy dni płode itd.

No niestety 30€ bo mieszkam w NL.
W PL ksztuje nieco ponad 100zł, więc cena podobna

Najfajniejsze w staraniach odzidzie jest wlasnie staranie sie :-) a myslalas o badaniach? Z tego co wiem wieksze prawdopodobienstwo nieplodnosci maja faceci.... wiesz zamala liczba nasienia itp. Albo tryb zycia.

reklama
Nie myslalam jeszcze o badaniach. Nawet nie wiem gdzie mam sie uda i jakie badania zrobić...
Nie chce dopuszczac do nas mysli ze mogloby byc cos.nie tak, dlatego zwalam to na stress.

Do góry