reklama
angeliskax
Moderator
Jeden wynik nic nie mowi.
Poki co mowi, ze jestes w ciazy.
Zrob xa 48h. drugi raz bete zeby zobaczyc czy przyrasta prawidlowo ;-)
Poki co mowi, ze jestes w ciazy.
Zrob xa 48h. drugi raz bete zeby zobaczyc czy przyrasta prawidlowo ;-)
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
3ci tydzień ciąży to okolice owulacji
Tygodnie liczy się od ostatniej miesiączki, totalnie nie patrząc na te dziwne normy w laboratorium
Tygodnie liczy się od ostatniej miesiączki, totalnie nie patrząc na te dziwne normy w laboratorium
HappyBabyMama
Uważam że jest to beta ciążowa. Organizm kobiety bez ciąży nie wytwarza tak wysokiej bety jak 148Beta udało się czy nie może to być 3 tydzień
Zobacz załącznik 1646703
Czyli to początek ciazy czy co plus 10 testow pozytywnycj3ci tydzień ciąży to okolice owulacji
MartaMarkry
skoro beta pozytywna i 10 testów pozytywnych to co to może oznaczać?Czyli to początek ciazy czy co plus 10 testow pozytywnycj
Klaudzia
Dziewczyny, hej! Dni płodnie miałam 14/15 lipca. Miesiączka wypada mi na 30 lipca. Do ginekologa mam 29 lipca, idę bo chciałam prosić o wszystkie badania hormonalne itd, mam problem z prolaktyna. W tym miesiącu zależeliśmy starać się o dzidziusia, czy warto w piątek 26 lipca zrobić badania beta? Czy uważacie że to za wcześnie?
MartaMarkry
jeżeli cykle są regularne to można zrobić, albo poczekać do terminu.Dziewczyny, hej! Dni płodnie miałam 14/15 lipca. Miesiączka wypada mi na 30 lipca. Do ginekologa mam 29 lipca, idę bo chciałam prosić o wszystkie badania hormonalne itd, mam problem z prolaktyna. W tym miesiącu zależeliśmy starać się o dzidziusia, czy warto w piątek 26 lipca zrobić badania beta? Czy uważacie że to za wcześnie?
HappyBabyMama
Rób.Dziewczyny, hej! Dni płodnie miałam 14/15 lipca. Miesiączka wypada mi na 30 lipca. Do ginekologa mam 29 lipca, idę bo chciałam prosić o wszystkie badania hormonalne itd, mam problem z prolaktyna. W tym miesiącu zależeliśmy starać się o dzidziusia, czy warto w piątek 26 lipca zrobić badania beta? Czy uważacie że to za wcześnie?
reklama
Klaudzia
Zrobiłam! Test pozytywny, beta 20,92!