Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tego co wiem to nie ma czegoś takiego jak zbyt duży przyrost bety. Zatem jest dobrze.Cześć dziewczyny, zrobiłam betę po 2 dniach wynik 197,73 mIU/L, pierwszy wynik 20,92 mIU/L. Przyrost prawidłowy? Nie jest za wysoki?
z tego co wiem to nie ma czegoś takiego jak zbyt duży przyrost bety. Zatem jest dobrze.
Na początku tak wzrasta jak szalony i to jest super wiadomość.Cześć dziewczyny, zrobiłam betę po 2 dniach wynik 197,73 mIU/L, pierwszy wynik 20,92 mIU/L. Przyrost prawidłowy? Nie jest za wysoki?
Ale drugą betę robiłaś wczoraj czy dzisiaj? Jeżeli dzisiaj to jest to 3 dni i beta jak najbardziej ok.Cześć dziewczyny, zrobiłam betę po 2 dniach wynik 197,73 mIU/L, pierwszy wynik 20,92 mIU/L. Przyrost prawidłowy? Nie jest za wysoki?
o, człowiek uczy się codziennie.Jest, ale to nie taki.
Byłby w tysiącach i to zaśniad
Czyli 3 dni a nie dwa. Wtedy przyrost ma być ogólnie większy o minimum 112 %.Drugą betę robiłam w poniedziałek (29.07) pierwsza (26.07)