reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Beta niskie przyrosty

Czy ktoś był w takiej sytuacji dajcie znać dzięki
Ale wiesz, że ta ciąża może się rozwijać w sumie tylko dlatego, że ją wzmacniasz progesteronem?
Nie widzialam nigdy przypadku, w którym z wyłapanego złego przyrostu wyszła zdrowa ciąża.

Widzialam dziewczyny, ktore twierdziły, że tak było, ale jakos zadna nie chciała pokazać zdjęć wyników, żeby to uwiarygodnić.

reklama
Ale wiesz, że ta ciąża może się rozwijać w sumie tylko dlatego, że ją wzmacniasz progesteronem?
Nie widzialam nigdy przypadku, w którym z wyłapanego złego przyrostu wyszła zdrowa ciąża.

Widzialam dziewczyny, ktore twierdziły, że tak było, ale jakos zadna nie chciała pokazać zdjęć wyników, żeby to uwiarygodnić.
Ja właśnie odstawiłam progesteron i po tym odstawieniu były dwa przyrosty w normie

Nie w normie był tylko ten pierwszy przyrost

Od razu kiedy zobaczyłam pierwszy zły przyrost to odstawiłam progesteron i za dwa dni Zrobiłam betę wyszła w normie później za dwa dni zrobiłam betę znowu wyszła w normie dlatego właśnie nie wiem co robic

Od razu kiedy zobaczyłam pierwszy zły przyrost to odstawiłam progesteron i za dwa dni Zrobiłam betę wyszła w normie później za dwa dni zrobiłam betę znowu wyszła w normie dlatego właśnie nie wiem co robic
No tak, ale taka skacząca beta tez nie wróży dobrze. Nie powinnaś odstawiać i dokładać proga bez kontaktu z lekarzem.

Teraz to tylko poczekać i zobaczyć co będzie dalej. W razie bólu lec na IP.

No tak, ale taka skacząca beta tez nie wróży dobrze. Nie powinnaś odstawiać i dokładać proga bez kontaktu z lekarzem.

Teraz to tylko poczekać i zobaczyć co będzie dalej. W razie bólu lec na IP.
Ona nie jest skacząca i nie maleje i nie rośnie tylko po prostu 1 przyrost nie był w normie

Ona nie jest skacząca i nie maleje i nie rośnie tylko po prostu 1 przyrost nie był w normie
Chodziło mi o to, ze te przyrosty skaczą.
Pierwszy nie byl w normie i moim zdaniem to już swiadczy o tym, że nie będzie pozytywnego końca. I sprawdzałabym dalej, bo bałabym się pozamacicznej.

Tak jak napisalam, było na forum kilka takich przypadków i żaden nie skonczył się pozytywnie.

Chodziło mi o to, ze te przyrosty skaczą.
Pierwszy nie byl w normie i moim zdaniem to już swiadczy o tym, że nie będzie pozytywnego końca. I sprawdzałabym dalej, bo bałabym się pozamacicznej.

Tak jak napisalam, było na forum kilka takich przypadków i żaden nie skonczył się pozytywnie.
Dlatego tak robie..

Dziwne, że ta beta zwalnia na przyroście na koniec. To nie jest czas na to, żeby przyrost zwalniał. Ogólnie te wartości są jakoś niskie.
Co z wizytą u lekarza? Lekarz to widział, te wyniki?

reklama
Do góry