reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Beta niskie przyrosty

reklama
Ja miałam na początku przyrost na granicy- 64%, następne już były prawidłowe.
Średnio wyglada sprawa z tym, że po tylu dniach beta jest lekko ponad 100 :/

Myślisz że to pozamaciczna? Poronienie?

Moim zdaniem dobrze, żeby te wyniki obgadać z lekarzem i obserwować.
Jeśli pozamaciczna to grunt to wyłapać to wcześnie, bo z takiej ciąży nic nie będzie dobrego.
Jeśli chodzi o poronienie, to lepiej poronić źle rozwijającą się ciążę niż ją sztucznie podtrzymywać, tak ja uważam.
Czy poronienie - nie powiedziałabym, bo nie widzę spadku wartości bhcg ani nie podałaś wartości progesteronu.

Moim zdaniem dobrze, żeby te wyniki obgadać z lekarzem i obserwować.
Jeśli pozamaciczna to grunt to wyłapać to wcześnie, bo z takiej ciąży nic nie będzie dobrego.
Jeśli chodzi o poronienie, to lepiej poronić źle rozwijającą się ciążę niż ją sztucznie podtrzymywać, tak ja uważam.
Czy poronienie - nie powiedziałabym, bo nie widzę spadku wartości bhcg ani nie podałaś wartości progesteronu.
Progesteron miałam 9.5

Bardzo boję się pozamacicznej. Czy jest możliwość obejścia się bez szpitala?

reklama
Do góry