Ok tak zrobię.Poronienie to jak beta będzie spadać.
Pozamaciczna ciąża może być właśnie jak beta źle przyrasta, są przypadki że spada i zaraz znowu rośnie.
Zrób jeszcze ze dwa przyrosty i umów się do lekarza
Bardzo się boje, wciąż placze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok tak zrobię.Poronienie to jak beta będzie spadać.
Pozamaciczna ciąża może być właśnie jak beta źle przyrasta, są przypadki że spada i zaraz znowu rośnie.
Zrób jeszcze ze dwa przyrosty i umów się do lekarza
Myślisz że to pozamaciczna? Poronienie?
Progesteron miałam 9.5Moim zdaniem dobrze, żeby te wyniki obgadać z lekarzem i obserwować.
Jeśli pozamaciczna to grunt to wyłapać to wcześnie, bo z takiej ciąży nic nie będzie dobrego.
Jeśli chodzi o poronienie, to lepiej poronić źle rozwijającą się ciążę niż ją sztucznie podtrzymywać, tak ja uważam.
Czy poronienie - nie powiedziałabym, bo nie widzę spadku wartości bhcg ani nie podałaś wartości progesteronu.
To 9,5 było już na luteinie?Progesteron miałam 9.5
Bardzo boję się pozamacicznej. Czy jest możliwość obejścia się bez szpitala?
Po tym wzięłam luteine. Już nie będę bracTo 9,5 było już na luteinie?
Po tym wzięłam luteine. Już nie będę brac
Właśnie jak.powiedzialam mu wyniki to kazal bracAle Ty nie powinnaś sama decydować o odstawieniu i braniu luteiny, to jest decyzja, ktorą podejmuje lekarz. Powinnaś to z lekarzem skonsultować.
No to bierz i poczekaj.Właśnie jak.powiedzialam mu wyniki to kazal brac