Moim zdaniem na cito lekarz i usg, mamy przypadek na forum właśnie dziewczyny z taką beta jak Twoja, leży w szpitalu i najprawdopodobniej jest już po zabiegu bo była to CP...tu nie ma żartów, spróbuj się dostać do lekarza.Właśnie jak.powiedzialam mu wyniki to kazal brac
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Niby tak, ale z drugiej strony sama jestem przypadkiem utrzymanej ciązy z prog 10Progesteron 9.5 jest poniżej normy.
Norma na 1 trymestr ciąży to od 11.

Pytanie tylko czy bez luteiny by nie spadł bardziej.
OkNo to bierz i poczekaj.
Tak jak napiasalam, a przypadku mocnego bólu IP, a tak to trzeba czekać, nikt Ci cudów nie wymyśli.
Tylko chyba za mała beta aby coś zobaczylMoim zdaniem na cito lekarz i usg, mamy przypadek na forum właśnie dziewczyny z taką beta jak Twoja, leży w szpitalu i najprawdopodobniej jest już po zabiegu bo była to CP...tu nie ma żartów, spróbuj się dostać do lekarza.
Miałam mieć 19 kwietniaA kiedy mialabyś termin miesiączki? W sensie jesteś już po terminie gdyby miała przyjśc normalnie?
Zzzaba
Trzymaj się, to duży stres, mam nadziwje ze masz wsparcie.Ok tak zrobię.
Bardzo się boje, wciąż placze
U mnie były podobne niskie bety i niestety nie skończyło się dobrze. Pokazał się zarodek z akcja serca, ale za mały do wieku ciążowego, a w 8 tygodniu poroniłam. Okazało się że miał wadę genetyczna.
Masz regularne miesiaczki, wiesz kiedy byla owulacja?
Wg mnie są takie opcje:
- ciąża jest prawidlowa ale młodsza niż wynikałoby z om - niestety mało prawdopodobny wariant
- ciąża jest nieprawidłowa i prędzej czy później się zatrzyma
- pozamaciczna
Możesz zrobić jeszcze bete albo umówić sie na usg - ale wg mnie to najszybciej za jakiś tydzień żeby było coś widac
Przesyłam wsparcie bo wiem jaki to lęk i przerażenie jak nie wiadomo na czym siw stoi
Lady Loka
No to bardzo słabo to wygląda. Tyle dni po terminie miesiączki to ta beta powinna już spokojnie być kolo 1000.Miałam mieć 19 kwietnia
Ja mialam betę 120 dzien po terminie miesiączki.
Może poszukaj terminu na jutro do jakiegoś innego lekarza i zapytaj czy nie lepiej odstawić tą luteinę i zobaczyć czy beta zacznie spadać.
reklama
Bardzo się boje, nic mi się nie chce. Jestem przerażona wreczTrzymaj się, to duży stres, mam nadziwje ze masz wsparcie.
U mnie były podobne niskie bety i niestety nie skończyło się dobrze. Pokazał się zarodek z akcja serca, ale za mały do wieku ciążowego, a w 8 tygodniu poroniłam. Okazało się że miał wadę genetyczna.
Masz regularne miesiaczki, wiesz kiedy byla owulacja?
Wg mnie są takie opcje:
- ciąża jest prawidlowa ale młodsza niż wynikałoby z om - niestety mało prawdopodobny wariant
- ciąża jest nieprawidłowa i prędzej czy później się zatrzyma
- pozamaciczna
Możesz zrobić jeszcze bete albo umówić sie na usg - ale wg mnie to najszybciej za jakiś tydzień żeby było coś widac
Przesyłam wsparcie bo wiem jaki to lęk i przerażenie jak nie wiadomo na czym siw stoitrzymaj się w tych trudnych chwilach