samixx
Początkująca w BB
czyli trzeba powtorzyc dla pewnosci? 0,3 moze cos oznaczac?Najlepiej powtórz za 48h i sprawdź przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli trzeba powtorzyc dla pewnosci? 0,3 moze cos oznaczac?Najlepiej powtórz za 48h i sprawdź przyrost
Nie. Idź do psychiatry. Poważnie mówię.czyli trzeba powtorzyc dla pewnosci? 0,3 moze cos oznaczac?
Jeżeli Ty pytasz serio, to ja nie mam więcej pytań...czyli trzeba powtorzyc dla pewnosci? 0,3 moze cos oznaczac?
Powtórz jeszcze ze sto razy, jak nie masz co robić w życiu.czyli trzeba powtorzyc dla pewnosci? 0,3 moze cos oznaczac?
prosze nie piszcie w ten sposób bo to w ogóle nie pomaga mi, w mojej głowie zostają takie rzeczy i nie dają spokoju, jestem już zapisana do psychologa ale ten wynik znowu mnie wczoraj zmartwiłZa mało razy wykonałaś betę, żeby móc cokolwiek stwierdzić. Ja bym powtórzyła badanie co 3 dni, żeby wiedzieć jak się zmienia. Ważny jest przyrost, dlatego regularnie trzeba badać.
Od tego to jest już psychiatra, a nie psycholigprosze nie piszcie w ten sposób bo to w ogóle nie pomaga mi, w mojej głowie zostają takie rzeczy i nie dają spokoju, jestem już zapisana do psychologa ale ten wynik znowu mnie wczoraj zmartwił
możliwe, jeśli będzie potrzeba konsultacji z psychiatrą to zostanę pokierowana przez psychologa, ale błagam nie piszcie o tej sprawie w sposób sarkastyczny bo to napędza tylko moją paranoję przepraszam że jestem taka upierdliwa, wiem że potrzebuje pomocy w tej kwestii, po prostu chciałam skonsultować jeszcze ten jeden wynikOd tego to jest już psychiatra, a nie psycholig
Dziewczyno, zobacz sobie, jakie normy sa na ten 17tc w ktorym bylabyś, gdybyś wtedy zaszła w ciążę gdzie do tego niby 0,3?prosze nie piszcie w ten sposób bo to w ogóle nie pomaga mi, w mojej głowie zostają takie rzeczy i nie dają spokoju, jestem już zapisana do psychologa ale ten wynik znowu mnie wczoraj zmartwił