N
Na58ta
Gość
3 cykl. Wiem że nie długo ale nie jestem już taka młoda i czuje parcieDługo się staracie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 cykl. Wiem że nie długo ale nie jestem już taka młoda i czuje parcieDługo się staracie ?
Acha ok rozumiem3 cykl. Wiem że nie długo ale nie jestem już taka młoda i czuje parcie
Kurcze z tą owulacja. Może w następnym cyklu poprostu pójdę na usg żeby dokładnie sprawdzić. Może staramy się za wcześnie... Bo ten ból brzucha jest tak identyczny do tego okresowego że aż nie możliwe że nie będzie. Może dzos zrobię test ale pewnie się łudzeAcha ok rozumiem
Ja zaszłam mając 36lat , akurat nam udało się w drugim cyklu.
Ale jak wspomniałam - robiłam testy prawie tydzień przed terminem miesiaczki bo też nie umiałam "wysiedzieć" spokojnie.
Chyba masz racje. Nie ma co świrować. W piątek termin @ nie przyjdzie to wtedy zrobię. I tak nic nie zmienięJa bym poczekała do piątku i najpierw dzień albo dwa po terminie spodziewanej miesiaczki zrobiła test ciazowy. Dwa razy robiłam w dniu sm gdzie moje cykle były regularne 27-28 dni aż tu nagle zrobiło się 32 gdzie nigdy tak długiego nie mialam. Teraz jestem po poronieniu samoistnym ( 17 sierpnia) I mam już 34 dzień cyklu ale czekam do piątku żeby zrobić test.
Skoro podejrzewasz, że owulka była 8.09, co się zgadzałoby z tym, że okres w piątek, to czemu nie dasz tym "plemniczkom" szansy i nie zaczniesz zwyczajnie uprawiać seksu częściej?Ja zrobilam 18.09 ale negatywny. Nie wiem kiedy dokladnie była owulacja bo jeżeli 8-9 to pewnie plemniczki nie przetrwały od 6.09. Naczytałam się ze dziewczynom już wychodzi i się podłamałam, że znowu nic boli m i brzuch identycznie jak na okres, piersi też. Czyli znowu nic eh
No tak się składa akurat że nie mogłam... bo zwyczajnie nie miałam męża pod ręką taki szczegół nic innego mi nie stało na przeszkodzie nie wiem po co te oceny że "strzelam"Skoro podejrzewasz, że owulka była 8.09, co się zgadzałoby z tym, że okres w piątek, to czemu nie dasz tym "plemniczkom" szansy i nie zaczniesz zwyczajnie uprawiać seksu częściej?
Mówią, że powinno się co drugi dzień przez cały cykl. Jak Ty próbujesz strzelić i strzelasz 2-3 dni przed owu, to jak chcesz zajść? Skoro czułaś ten jajnik 8.09, to trzeba było wziąć faceta pod pachę i zatargać do sypialni
A testy owulacyjne? Robiłaś kiedyś? Mnie przed każdą ciążą też brzuch bolał jak na okres, ale do tego miałam zawroty głowy i kilka innych.Kurcze z tą owulacja. Może w następnym cyklu poprostu pójdę na usg żeby dokładnie sprawdzić. Może staramy się za wcześnie... Bo ten ból brzucha jest tak identyczny do tego okresowego że aż nie możliwe że nie będzie. Może dzos zrobię test ale pewnie się łudze