Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to wiem myslaam ze jeszcze może sprawdzalas. Ale usg super także nie ma juz potrzebyTak 669 było w poniedziałek
Super, jeszcze raz gratulacjeJuz po wizycie ))) jest pęcherzyk ciążowy, póki co wszystko książkowo, za 3 tygodnie mamy nadzieje usłyszeć serduszko
czuje to w kościach, nie martw się , trzymam kciukiDziekuje teraz tylko zeby serduszko zastukalo ale myśle ze będzie dobrze
I jak się potoczyły sprawy? Ja tez w dniu spodziewanej miesiączki ponad 2000 i wydaje mi się bardzo wysoka. Zanim dojdę do lekarza to chyba osiwieje.Dziewczyny, pomóżcie jak odczytać wynik 2991, 0 w dniu spodziewanej miesiączki?
BiochemCześć, mam takie pytanie - otóż w sobotę po południu miałam cień na teście (nawet kilku), w poniedziałek już kreska była jaśniejsza. Dziś zrobiona beta - wyszła 8 mlU/ml, natomiast progesteron 0,60 ng/ml plus po południu pojawiło się krawienie. Czy to może wskazywać na ciąże biochemiczna? Testy wyszły pozytywne ok 13-14 dni po owulacji
Hej .@kaska1 jak u Ciebie?