Kamila Ksu
Fanka BB :)
czekamy na wiesci kciuki zaciśnięte17.00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekamy na wiesci kciuki zaciśnięte17.00
Wizyta zaliczona Pęcherzyk jest ciąża ma 5tydz ,kontrola za 3tyg .Gin powiedzial że mój progesteron jest w normie ale dał na wszelki wypadek ze względu na poprzednią strateczekamy na wiesci kciuki zaciśnięte
super wiedziałam ze tak będzieWizyta zaliczona Pęcherzyk jest ciąża ma 5tydz ,kontrola za 3tyg .Gin powiedzial że mój progesteron jest w normie ale dał na wszelki wypadek ze względu na poprzednią strate
Tak, to ciąża. GratulacjeHej dziewczyny 11.09 BETA 74,4, 14.09 212.. czy to ciąża ? … prócz braku miesiączki objawów
Beta startuje od wartości 0. To początek ciąży, dlatego jest niska. Jeśli Cię to uspokoi - zrob w następnym tygodniu kolejne badanie albo dwa (w ostępach 48h) i zobaczysz czy przyrasta prawidłowo. Jutro pewnie już będzie ponad 1000.… dużo czytałam i boje sie ze to może być torbiel ;( beta wydaje sie być troszke niska ;(
Normalnym jest to, że się stresujesz (zwłaszcza jeśli to Twoja pierwsza ciąża), ale nie ma powodu abyś zmartwiała się na zapas, gdy wszystko wskazuje na to, że ciąża rozwija się prawidłowo - a o tym świadczy prawidłowy przyrost bety po 72h. Także głowa do góry, powtórz badanie i mam nadzieję, że dzięki temu będziesz spokojniejszaDziekuje. Ta myśl nie daje mi spokoju. Jutro pójdę na betę