reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta HCG

reklama
… dużo czytałam i boje sie ze to może być torbiel ;( beta wydaje sie być troszke niska ;(
Beta startuje od wartości 0. To początek ciąży, dlatego jest niska. Jeśli Cię to uspokoi - zrob w następnym tygodniu kolejne badanie albo dwa (w ostępach 48h) i zobaczysz czy przyrasta prawidłowo. Jutro pewnie już będzie ponad 1000.

Dziekuje. Ta myśl nie daje mi spokoju. Jutro pójdę na betę
Normalnym jest to, że się stresujesz (zwłaszcza jeśli to Twoja pierwsza ciąża), ale nie ma powodu abyś zmartwiała się na zapas, gdy wszystko wskazuje na to, że ciąża rozwija się prawidłowo - a o tym świadczy prawidłowy przyrost bety po 72h. Także głowa do góry, powtórz badanie i mam nadzieję, że dzięki temu będziesz spokojniejsza :)

reklama
Do góry