Klaudyna89
Zaciekawiona BB
W sumie bardzo możliwe też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na usg sie zapisuj jak wartości bety beda powyżej 1000. Najlepiej zeby beta była w okolicach 1500-2000 to wtedy na pewno coś lekarz ujrzy na usgW sumie bardzo możliwe też
Hej. Jakimś cudem dostałam dzisiaj wynik. 932 to chyba dobrze? Czy znów za dużo?No to nie pozostaje niestety nic innego jak tylko czekać. Trzymam kciuki, daj znać co i jak
Nie jest za duży. Jesli nie monitorujesz cyklu przez usg to nie wiadomo kiedy doszlo do owulacji, zagnieżdżenia, i takie tam. Licza sie przyrostu po 48h. Musi być conajmniej 66% wzrostu.Hej. Jakimś cudem dostałam dzisiaj wynik. 932 to chyba dobrze? Czy znów za dużo?
Tak wiem. Ale ja mam skoki straszne.Nie jest za duży. Nigdy nie wiadomo kiedy doszlo do owulacji, zagnieżdżenia, i takie tam. Licza sie przyrostu po 48h. Musi być conajmniej 66% wzrostu.
Beta świadczy tylko o tym, że jesteś w ciąży. To czy jest prawidłowa powie ci zrobienie przyrostu po 48-72h a i tak nie gwarantuje zdrowej ciąży.Hej dziewczyny. Czy beta 284,0 mIU/ml w 4 tdz i 3 dn ciąży jest prawidłowa?
No to ten przyrost masz prawidłowy. Nie mam pojęcia co mogło być przyczyną braku przyrostu w poprzednim badaniu. Możesz umówić się do lekarza na za tydzień i powinno być coś widać.Tak wiem. Ale ja mam skoki straszne.
19.01 było 65
21.01 było 247
26.01 było 464 czy coś koło tego
28.01 było 932
I nie ogarniam tego
A wiesz może coś na temat progesteronu? Wydaje mi się dość niski mam 11.3.Beta świadczy tylko o tym, że jesteś w ciąży. To czy jest prawidłowa powie ci zrobienie przyrostu po 48-72h a i tak nie gwarantuje zdrowej ciąży.