Anna199
Fanka BB :)
Dokładnie tak. U mnie przyrost był dobry później się zatrzymał niestety . Trzymam kciuki za autorkęZrobię jeszcze za jakaś dobę przyrost bety i zobaczę wtedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak. U mnie przyrost był dobry później się zatrzymał niestety . Trzymam kciuki za autorkęZrobię jeszcze za jakaś dobę przyrost bety i zobaczę wtedy
ale autorka jest 19 dni po domniemanej owulacji, a to raczej inna sytuacja niz byc 4 dni przed spodziewana data miesiaczki… Kompletnie nie widze analogii.Moja beta tez była niska robiłam badanie jeszcze przed miesiączką ok 4 dni Pani tylko zapytała czy idę do lekarza bo wynik pokazuje ciąże . Już mogę
Ci pogratulować
Masz rację nie doczytałam dalszych odpowiedzi tylko poerwszy wpis. Pozdrawiamale autorka jest 19 dni po domniemanej owulacji, a to raczej inna sytuacja niz byc 4 dni przed spodziewana data miesiaczki… Kompletnie nie widze analogii.
Drogie Kobietki w piątek powtórzę betę i się okaże
niestety to była bardzo niska beta jak na ten czas…. trzymaj sie i wszystkiego dobregoNiestety dzisiaj rano dostałam mocnego krwawienia z dróg rodnych, silnych skurczy.. tego się obawiałam.. beta była zbyt niska aby wszystko dobrze się skończyło. Dziękuje za wsparcie na forum.
Po becie nie ocenia się tygodnia ,po ostatniej @ sie to liczy , a potem usg , na usg kolo 6/7 tc wtedy już będzie coś widać, proponuję powtórzyć bete po 48 hDołączę się do tematu, dzisiaj robiłam betę, miesiączka spóźnia mi się 4 dzień, testy z apteki wychodziły pozytywne z blada kreseczka. Beta wyszła 286, czy jest to prawidłowe? Jakiemu tygodniowo ciąży odpowiada i za jaki czas możnaby zobaczyć coś na USG?