reklama
E
Estera79
Gość
Witam, jestem już po jednym poronieniu , teraz jestem w kolejnej ciąży tylko ze testy wychodzą codziennie bardzo słabe.. 22.06 powinnam dostać okres , pobolewa mnie brzuch jak na okres , testy w załączniku z 22,24 i 25.06 czyli na becie byłam 24 i wyszła 27,4 w sobotę powtórzę betę ale boje się ze coś jest nie tak..
Załączniki
blanny
Fanka BB :)
Skoro od takiego czasu wychodzą Ci testy pozytywne, a beta taka niska, to trochę kurczę... Niepewna sytuacja. Ale nie martw się na zapas! Jutro zrobisz betę i wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki.Witam, jestem już po jednym poronieniu , teraz jestem w kolejnej ciąży tylko ze testy wychodzą codziennie bardzo słabe.. 22.06 powinnam dostać okres , pobolewa mnie brzuch jak na okres , testy w załączniku z 22,24 i 25.06 czyli na becie byłam 24 i wyszła 27,4 w sobotę powtórzę betę ale boje się ze coś jest nie tak..
Karrolajna
Zaciekawiona BB
Ja miałam bete tylko 17,3Witam, jestem już po jednym poronieniu , teraz jestem w kolejnej ciąży tylko ze testy wychodzą codziennie bardzo słabe.. 22.06 powinnam dostać okres , pobolewa mnie brzuch jak na okres , testy w załączniku z 22,24 i 25.06 czyli na becie byłam 24 i wyszła 27,4 w sobotę powtórzę betę ale boje się ze coś jest nie tak..
A później jaki ładny przyrost. Więc nie martw się. Liczy się tylko przyrost
natala.bece
Ja robiłam te testy pink i wychodziły mega słabe kreski, a beta z tego samego dnia była ponad 90Witam, jestem już po jednym poronieniu , teraz jestem w kolejnej ciąży tylko ze testy wychodzą codziennie bardzo słabe.. 22.06 powinnam dostać okres , pobolewa mnie brzuch jak na okres , testy w załączniku z 22,24 i 25.06 czyli na becie byłam 24 i wyszła 27,4 w sobotę powtórzę betę ale boje się ze coś jest nie tak..
E
Estera79
Gość
Nieżyt beta spadła do 10 .. teraz nie wiem czy to ciąża biochemiczna czy pozamaciczna … i czy sama sie oczyszcze..Ja miałam bete tylko 17,3
A później jaki ładny przyrost. Więc nie martw się. Liczy się tylko przyrost
Coffe18
Przy takich małych wartościach to raczej nie cp. Wyglada na biochemiczna . Ale dla własnego bezpieczeństwa sprawdź jeszcze betę . Myśle ze obejdzie się bez zabiegu bo tak naprawdę nie ma się nawet z czego zabardzo oczyścić - przy takich wartościach bety . Warto jednak podejść do lekarza .Nieżyt beta spadła do 10 .. teraz nie wiem czy to ciąża biochemiczna czy pozamaciczna … i czy sama sie oczyszcze..
jul252
Cześć dziewczyny. Trochę się martwię bo mam niską betę: w środę 19.3, a w piątek 64.1. Przyrost jest w porządku, ale same te wartości jakieś niskie... Progesteron 23.98 ale biorę duphaston ze względu na to że miałam plamienia w połowie cykli. Myślicie, że wszystko jest ok? Poczytałam trochę historii dziewczyn, które też miały niską betę i trochę mi ulżyło, ale nadal się martwię. Kiedy najlepiej umówić wizytę u ginekologa? Byłam w zeszły wtorek dzień przed pierwszą betą i pani doktor jeszcze nic nie widziała na USG.
reklama
Ale ten przyrost nie jest wcale taki niski. Na wizytę do ginekologa dopiero NAJWCZEŚNIEJ OK 6-7tyg ciąży bo na usg może nie być nic.Cześć dziewczyny. Trochę się martwię bo mam niską betę: w środę 19.3, a w piątek 64.1. Przyrost jest w porządku, ale same te wartości jakieś niskie... Progesteron 23.98 ale biorę duphaston ze względu na to że miałam plamienia w połowie cykli. Myślicie, że wszystko jest ok? Poczytałam trochę historii dziewczyn, które też miały niską betę i trochę mi ulżyło, ale nadal się martwię. Kiedy najlepiej umówić wizytę u ginekologa? Byłam w zeszły wtorek dzień przed pierwszą betą i pani doktor jeszcze nic nie widziała na USG.
Zrób jeszcze jedną betę, zobaczysz co będzie. Jeśli nie plamisz, nie masz bólu brzucha (ale takiego mocniejszego) to powinno być ok trzymam kciuki. Nie martw się na zapas.