daariaa9
Fanka BB :)
Nie zabolało tylko nie lubię jak ktoś wypisuje takie bzdury i miesza się w zeznaniach. Mam wrażenie, że Twój wpis to taki wyssany z palca.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zabolało tylko nie lubię jak ktoś wypisuje takie bzdury i miesza się w zeznaniach. Mam wrażenie, że Twój wpis to taki wyssany z palca.
Nie będę polemizować z kimś kto ma zerową wiedzę w tym temacie i za każdym razem pisze coś innego. Może doczytaj pewne rzeczy a później udzielaj rad. Ale może w ogóle ich nie udzielaj.ojejmoje dzieci też wyssane z palca
dobrej nocy
Nie będę polemizować z kimś kto ma zerową wiedzę w tym temacie i za każdym razem pisze coś innego. Może doczytaj pewne rzeczy a później udzielaj rad. Ale może w ogóle ich nie udzielaj.
Ale kompletnie nie rozumiesz co ja piszę. Widzę, że czytanie ze zrozumieniem też kuleje u Ciebie. Piszesz za każdym razem coś innego, więc jak można w to wierzyć? Ustal jedną wersję i trzymaj się jej. Ośmieszasz się Ty a nie ja.Jak mogę mieć zerową wiedzę na ten temat przechodząc przez to?nie ośmieszaj się już. Mój lekarz nie ma racji, ja nie mam racji, ty za to masz nie znając mojej historii. Kończę temat i idę spać z moim dzieckiem z progesteronu
Ps. Zmieniłam słowo ,zaszłam’ na ,utrzymałam’ żebyś też spała spokojnie
Ale kompletnie nie rozumiesz co ja piszę. Widzę, że czytanie ze zrozumieniem też kuleje u Ciebie. Piszesz za każdym razem coś innego, więc jak można w to wierzyć? Ustal jedną wersję i trzymaj się jej. Ośmieszasz się Ty a nie ja.
Dalej tego nie rozumiesz, ale nie będę tłumaczyć. Nigdzie też nie napisałam, że Twoje ciąże są wyssane z palca. Chyba coś nadinterpretujesz. Bez odbioru.Ale co ja mam kobieto ustalać? popełniłam błąd pisząc, że zaszłam biorąc progesteron, a Ty najchętniej byś mnie spaliła na stosieulżyło ci obrażając obcą babe w necie ? Nie wierzę po prostu
przypierdalasz się o taką rzecz i wmawiasz, że moje historie ciąż są wyssane z palca
mam pokazać Ci moje wszystkie badania i przebieg ?
aa i tak byś mi nie uwierzyła wtedy bo przecież mi się nudzi i kłamie
D R A M A T
Dalej tego nie rozumiesz, ale nie będę tłumaczyć. Nigdzie też nie napisałam, że Twoje ciąże są wyssane z palca. Chyba coś nadinterpretujesz. Bez odbioru.
Moje wpisy to mała część mojej historii ciąży czyli dzieci, sądzę że to właśnie ty wszystko sporo nadinterpretujesz. Obyś ty w życiu nie popełniła żadnych błędów bo ktoś twojego rodzaju cię zje![]()