reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta HCG po zastrzyku Ovitrelle

Nadal nie ma wyników więc dziś już raczej nie będzie 🙈 w sobotę robiłam sama betę po kilku godzinach miałam wyniki online dziś już ta godzina i nadal nic ale robiłam też progesteron zapewne dopiero jutro będą wyniki 🤷🏻‍♀️trzeba czekać.

reklama
Śląskie Laboratoria :) niby do 21 mają wyniki, ale już prawie ta godzina także pewnie mają jakieś opóźnienie i dopiero jutro.

Ostatnia edycja:
Są wyniki 🫶 chyba bez nich bym nie zasnęła 🤭
Beta 343,70 (w sobotę była 182,50)
Progesteron 99,54
Chyba wszystko w normie ? ❤️ co sądzicie?

Załączniki

• Screenshot_20240212_213649_Chrome.jpg
    Screenshot_20240212_213649_Chrome.jpg
    79,6 KB · Wyświetleń: 151
  • Screenshot_20240212_213702_Chrome.jpg
    Screenshot_20240212_213702_Chrome.jpg
    132,6 KB · Wyświetleń: 164
Wg mnie wygląda prawidłowo wszystko🙂 bardzo ładny progesteron, przyrost bety też ok🙂 no to teraz Ci życzę spokojnych i nudnych 9 m-cy ciąży♥️

Wg mnie wygląda prawidłowo wszystko🙂 bardzo ładny progesteron, przyrost bety też ok🙂 no to teraz Ci życzę spokojnych i nudnych 9 m-cy ciąży♥️
Nie dziękuję aby nie zapeszać ❤️🤭 ale oby takie właśnie były i tym razem poszło bez komplikacji. Martwił mnie jedynie wczoraj w nocy ból podbrzusza jakieś delikatne skurcze, a dodatkowo kłucia raz po lewej raz po prawej ale po dzisiejszych wynikach trochę się uspokoiłam bo dzisiaj już ok żadnego bólu jak narazie.
Dziś dopiero 30dc mam nadzieję że takie lekkie bóle i skurcze chwilowe są normalne i przy tej becie i progesteronie nie oznaczają nic złego 🤔

Nie dziękuję aby nie zapeszać ❤️🤭 ale oby takie właśnie były i tym razem poszło bez komplikacji. Martwił mnie jedynie wczoraj w nocy ból podbrzusza jakieś delikatne skurcze, a dodatkowo kłucia raz po lewej raz po prawej ale po dzisiejszych wynikach trochę się uspokoiłam bo dzisiaj już ok żadnego bólu jak narazie.
Dziś dopiero 30dc mam nadzieję że takie lekkie bóle i skurcze chwilowe są normalne i przy tej becie i progesteronie nie oznaczają nic złego 🤔
Bóle miesiączkowe są normalne natomiast skurcze już nie. Progesteron masz wywalony w kosmos więc nie wiem po co jeszcze ta suplementacja. Możesz jeszcze raz zbadać sobie betę jak chcesz.

reklama
skurcze i kłucia są normalne. Po każdej stronie.
Dopóki nie ma krwawienia jest ok, pomijając, że nie każde krwawienie to coś groźnego

Do góry