reklama
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Wg mnie wygląda prawidłowo wszystko bardzo ładny progesteron, przyrost bety też ok no to teraz Ci życzę spokojnych i nudnych 9 m-cy ciąży
Dokładnie mam nadzieję że to będzie dla męża najlepszy prezent walentynkowySuper! Czyli będzie prezent walentynkowy spokojnych i nudnych kolejnych miesięcy
Nie dziękuję aby nie zapeszać ale oby takie właśnie były i tym razem poszło bez komplikacji. Martwił mnie jedynie wczoraj w nocy ból podbrzusza jakieś delikatne skurcze, a dodatkowo kłucia raz po lewej raz po prawej ale po dzisiejszych wynikach trochę się uspokoiłam bo dzisiaj już ok żadnego bólu jak narazie.Wg mnie wygląda prawidłowo wszystko bardzo ładny progesteron, przyrost bety też ok no to teraz Ci życzę spokojnych i nudnych 9 m-cy ciąży
Dziś dopiero 30dc mam nadzieję że takie lekkie bóle i skurcze chwilowe są normalne i przy tej becie i progesteronie nie oznaczają nic złego
jasani
Fanka BB :)
Bóle miesiączkowe są normalne natomiast skurcze już nie. Progesteron masz wywalony w kosmos więc nie wiem po co jeszcze ta suplementacja. Możesz jeszcze raz zbadać sobie betę jak chcesz.Nie dziękuję aby nie zapeszać ale oby takie właśnie były i tym razem poszło bez komplikacji. Martwił mnie jedynie wczoraj w nocy ból podbrzusza jakieś delikatne skurcze, a dodatkowo kłucia raz po lewej raz po prawej ale po dzisiejszych wynikach trochę się uspokoiłam bo dzisiaj już ok żadnego bólu jak narazie.
Dziś dopiero 30dc mam nadzieję że takie lekkie bóle i skurcze chwilowe są normalne i przy tej becie i progesteronie nie oznaczają nic złego
reklama
Szczęśliwa234
Początkująca w BB
skurcze i kłucia są normalne. Po każdej stronie.Nie dziękuję aby nie zapeszać ale oby takie właśnie były i tym razem poszło bez komplikacji. Martwił mnie jedynie wczoraj w nocy ból podbrzusza jakieś delikatne skurcze, a dodatkowo kłucia raz po lewej raz po prawej ale po dzisiejszych wynikach trochę się uspokoiłam bo dzisiaj już ok żadnego bólu jak narazie.
Dopóki nie ma krwawienia jest ok, pomijając, że nie każde krwawienie to coś groźnego