roksanaxyz
Początkująca w BB
Dla dziewczyn, które mają podobny problem - dzisiaj mija mi 36tydzien4dzien ciąży także czasami mimo słabych przyrostów wszystko jest dobrze pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy za update, często brakuje zakończeń takich historii, a pozytywnych to już w ogóle wszystkiego najlepszego dla Ciebie i DzidziusiaDla dziewczyn, które mają podobny problem - dzisiaj mija mi 36tydzien4dzien ciąży także czasami mimo słabych przyrostów wszystko jest dobrze pozdrawiam
Przyrost 60% to niestety poniżej normy, trzeba czekać i kontrolować.Witam, u mnie również coś kiepskie przyrosty
14.05 - 28, progesteron 20
16.05 - 45 Progesteron 23
mam się łudzić czy spisać już ciążę na straty? W grudniu 2022 poroniłam. Od tamtej pory się nie udawało. W tym cyklu byłam na antybiotykoterapii i bum nagle 2 kreski lecz bardzo jasne, bety jak powyżej.
No to odstaw, branie go jest faktycznie bez sensu.Dziś zrobiłam kolejne badanie... Wynik bHCG - 54 :/ nadzieja odeszła by to mogło się zakończyć pozytywnie. Lekarz kazał do poniedziałku przyjmować duphaston i ponownie zrobić badanie. Nie wiem po co chce mnie tak męczyć nie mam na to sił. Przedłużanie mojej gehenny
Na pewno nie jest to zdrowa ciąża. Może cp, może puste jajo... Na pewno wymaga bacznego przyglądania się.Dziś odebrałam wyniki kolejnej bety robionej z rana... Tu o dziwo między piątkiem a poniedziałek przyrost w normie...
14.05. - 28
16.05. - 45
17.05. - 54
20.05. - 157
Teraz to się boje ciąży pozamacicznej progesteron 26 dziś, poprzednio 23 i 14.05. 20