blanny
Fanka BB :)
Albo pęcherzyka 22 października nie było albo chodziło o pozostałości po owulacji w jajowodzie albo lekarz widział pęcherzyk rzekomy - którego tak naprawdę nie ma i pokazuje się właśnie w przypadku ciąży pozamacicznej.16 października mialam robione hcg wynik 3.60. Potem mialam wizyte 22pazdziernika i pokazalo pecherzyk i powiedzial zeby poczekać tydzień, przepisal mi luteine dopochlowa. 29pazdziernika bylam robil mi usg i pęcherzyka nie widac wiec powiedzial ze to ciąża pozamaciczna i dal mi 2 skierowania na hcg dziś robilam wynik 1786.00 a jak dzis rozmawialam z nim to powiedzial ze dobry. Kazala mi powtorzyc wtorek i wtedy zobaczymy tylko tyle
Nie pozostaje Ci nic innego jak poczekać do wtorku, teraz i tak nic nie zrobisz. Gdyby zaczął Cię bardzo boleć brzuch, okolice jajnika, od razu jedź na izbę przyjęć i mów, że masz podejrzenie ciąży pozamacicznej - to jest stan realnie zagrażający życiu.
A kiedy masz następną wizytę u ginekologa? Fajnie, jakbyś miała we wtorek/środę. Przy takiej becie pęcherzyk musi już być w macicy.