Moja endokrynolog zawsze mówi, że ponieważ żyjemy, to i różne odchyly mogą się zdarzyć. Stres, gorszy czas, niewyspanie, jakieś wewnatrzne napięcia. Naprawdę wszystko to może wpływać.Bylam wczoraj ponownie na usg , lekarz twierdzi ze @ bedzie ! Po 11 dniach spoznienia , 2 testach beta ponizej 1, kilkunastu sikanych z ujemnym wynikiem . Dostalam dzisisj @ !!!! Tylko nie rozumie czemu taka blokada ? Zawsze mam regularne miesiaczki . Po tym tygodniu mam 5 lat zycia mniej .
reklama
Dziekuje za wsparcie :* lekarz powiedzial ze po 30 tez cykl nie bedzie idealny. Tak jak mowisz, od dłuższego czasu stres mi towarzyszy... jutro umawiam sie na wkładkęMoja endokrynolog zawsze mówi, że ponieważ żyjemy, to i różne odchyly mogą się zdarzyć. Stres, gorszy czas, niewyspanie, jakieś wewnatrzne napięcia. Naprawdę wszystko to może wpływać.
Uwierz mi, stres to jest okropne dziadostwo. Niszczy obecnie bardzo dużo....Dziekuje za wsparcie :* lekarz powiedzial ze po 30 tez cykl nie bedzie idealny. Tak jak mowisz, od dłuższego czasu stres mi towarzyszy... jutro umawiam sie na wkładkę
Dominika19909
Zaciekawiona BB
Jeżeli skąpe plamienie miałam 19 grudnia oraz 18 stycznia (trwające jakoś z 6/7 dni) i 13 stycznia i 29 stycznia byłam na becie, która dała wynik <1.10mlU/ml mogę wykluczyć ciążę czy zrobiłam za wcześnie? Cykle mam ok 30 dniowe.
Kicia i jak Twoja dalsza historia to był brak ciąży mam taki sam wynik.Czy ktos potrafi odczytac ten wynik ???
Jak zakończył się Twój wynik to była ciąża mam taki sam.Czy ktos potrafi odczytac ten wynik ???
Fado123
Fanka BB :)
A który masz dc ?Hey miał ktoś może wynik 0.7 hcg i okazało się to później ciążą?
reklama