Fado123
Fanka BB :)
Beta rośnie, dobrze to wróży, zrob w dniu @Wiem że źle zrobiłam Ale dziś znów poszłam na betę i wynik 4,27... Chyba jednak muszę się nastawić na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta rośnie, dobrze to wróży, zrob w dniu @Wiem że źle zrobiłam Ale dziś znów poszłam na betę i wynik 4,27... Chyba jednak muszę się nastawić na @
U mnie beta 1 wyszła, jak się okazuje, w dniu implantacji zarodka. 1 wyszła w piątek, w poniedziałek była 65.Dziewczyny fiksuje . Cykle co 27 28 dni , wedlug kalendarza owulacja 10 a okres 24 stycznia i ciagle cisza! Zrobilam 3 testy negatywne po terminie @, beta 1, i bylam na usg - widoczne cialko zolte ale lekarz stwierdzil ze to nie ciaza ze bedzie okres ( tylko sie zastanawim czy ja zbyt wczesnie nie pobieglam na usg) . Nigdy mi sie tak cykl nie wydluzyl . Kuje mnie jajnik. Ciazy nie planuje .co o tym myslicie ?
Rosnąca beta wskazuje na rozwijającą się ciążę, więc zacznij już teraz ćwiczyć cierpliwość, bo przyda Ci się, oj przyda, i w ciąży i po porodzieGdybym była choć tak w połowie cierpliwa...jak jestem nie cierpliwa..
Kochana ja mam 3jke wspaniałych dzieciakow. Najmlodszy ma 1.5 roku . Wlasnie wrocilam do pracy, jestesmy w trakcie zakupu wiekszego m5. Moje libido lezy maz zawsze uwazał i konczyl w prezerwatywie . Ta ciaza to jakis cud by byl ale znam swoje cialo i czuje ze jest cos nie tak ...Rosnąca beta wskazuje na rozwijającą się ciążę, więc zacznij już teraz ćwiczyć cierpliwość, bo przyda Ci się, oj przyda, i w ciąży i po porodzie
Po jakim czasie zrobiłaś bete ?U mnie beta 1 wyszła, jak się okazuje, w dniu implantacji zarodka. 1 wyszła w piątek, w poniedziałek była 65.
Owulacja mogła się przesunąć, kalendarz nie jest żadnym potwierdzeniem owulacji. Ją najpewniej może potwierdzić monitoring usg. Kalendarze wskazują możliwe dni płodne orientacyjnie, na podstawie danych, które sama wprowadziłaś.
Dla pewności zrób betę kilka dni po tamtej, ewentualnie po prostu poczekaj.
Te co wyszła 1 w dniu spodziewanej miesiączki. Wtedy się okazało, że owulacja była przesunięta.Po jakim czasie zrobiłaś bete ?
A ja robilam bete w 4 dniu spodziewanej miesiaczki. Dzisiaj zrobilam 2 testy i tez negatywne . A okresu brakTe co wyszła 1 w dniu spodziewanej miesiączki. Wtedy się okazało, że owulacja była przesunięta.
No to raczej to nie ciąża, chyba że miałaś meeeega przesunięta owulacje.A ja robilam bete w 4 dniu spodziewanej miesiaczki. Dzisiaj zrobilam 2 testy i tez negatywne . A okresu brak