reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Witam
MISS o kurcze ależ mieliście zdarzenie! ale jak Alan? już ok zeszło mu?
A u nas znowu coś jutro trzeba iść z młoda do lekarza.. bo ma czerwone poliki, suche jakby ktoś ją uderzył. Robert mnie tu straszy że to liszaj :eek:
zobaczymy co nam lekarz powie.
Zimno się zrobiło że nic się nie chce.
A młoda mnie katuje rowerkiem..

reklama
Witam o poranku:)
mlody juz bez pryszczy,jeszcze mu troche kolo buzi zostalo,ale mozna sie z nim publicznie pokazac,hehehe...ciekawe od czego to bylo?Lekarz powiedzial,ze jak jestesmy ciekawi,to mozna testy zrobic,ale one i tak wszystkiego nie wylapia,no to nie.Co do autka,zlapalismy winowajcow,najpierw sie wykrecali,ale im wmowilismy,ze jak sa ubezpieczeni,to spoko.Starsi ludzie,po 75-ce,sie wystraszyli.A swoja droga,to juz druga taka przygoda,kiedys wjechal nam w kufer 83-letni ksiadz!!! tez nie zauwazyl,a my na niego radiowoz wyslalismy,fuj,fuj.Taaa,plastikowy zderzaczek,pewnie jakies 3 czy 4 stowki trzeba bedzie wybulic:dry: .

oj wy antyklerykanie ;)
33stopnie? no zesz w morde u nas wczoraj rano bylo 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dzisiaj tropikalnie bo az do 10 dochodzilo, ale teraz to chyba nawet ze 20 moze jest czyli szwedzkie lato :)
ale jednego nikt nie przebije czyli tego ze u nas to niedlugo sloneczko praktycznie przestanie zachodzic YEAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!! juz teraz jest strasznie dlugo jasno, a w srodku czerwca to spac nie bedzie trzeba chodzic tylko cala noc szukac monopolowego ;)))) no bo wiadomo, alkohol tylko w specjalistycznych sklepikach tutaj, a u nas niedlugo roczek to rodzina musi sie jakos stosownie urznac ;)
hehe
nie no tak naprawde bedzie mila kameralna imprezka czyli mama tata chrzestna i kilku znajomych plus wielki tort i swieczka, ktora nie mam pojecia jak Olaf zdmuchnie ale zaczynam juz z nim trenowac :)))

poza tym snieg juz PRAWIE WSZEDZIE stopnial hehehehehe jest tylko jedno miejsce gdzie codziennie przejezdzam i jeszcze troche bialych polaci tam widac ale tak sobie kombinuje, ze moze do lipca juz bedzie tylko zielona trawa, chociaz nie wiem, bo wtedy to juz sie pewnie zacznie znowu oziebiac ;)
ech lece i cos wszamam bo lunch :)

Hello :)
Ja tez sie przygotowuje na przyjazd rodziny,bedzie komunia:szok: .Moje dziecko czyli slynny producent bomb i innych takich pod pradem idzie do komunii,heheh.W naszej wsi 7-latki zapedza sie do kosciola.Pojutrze przyjada rodzice,wlasnie skonczylam pucowac apartament dla gosci i za przeproszeniem,pot mi po d... splywa,na strychu jest 29°.3 maja dotrze wujek wra,ktory obiecal uwolnic nas od flaszek z alkoholem:cool2: .

Ufff,jak cieplutko...zastanawiam sie czy napelnienie basenu w kwietniu to nie dekadencja?:-D Pistolety wodne i inne polewaczki juz poszly w ruch,hmmm,czemu nie?

Ale mam fajnie!Rodzina zajmuje sie malpiszonami,a ja sobie paznokietki piluje :)
Impreza komunijna w niedziele,bleeee,prosze gosci o zjedzenie i wynocha do domu ;) Tak wlasciwie to nie wiem,zaczac juz dzisiaj panikowac czy dopiero w sobote,na ostatni gwizdek?:baffled: Malzonek kupil pare flaszek wina na impreze,wczoraj odkorkowalismi jedno na probe,rzeczywiscie dobre :)

hello
Oho widzę impreza u Miss się zapowiada :-)
U mnie też.. bo postanowiliśmy cywilny sobie strzelić :-D :szok:
Miss ja też myślałam nad basenem .. ale własnie czy to aby nie przesada? ;-)
agata a jak tam maluszek?? zaaklimatyzował sie bez problemu? :-)

Moniaa,gratulacje,kazdy powod do imprezy jest dobry:-D .Hehehe,my co prawda jestesmy prawie 9 lat po cywilnym (i koscielnym),ale jeszcze nam sie podroz poslubna nalezy.Ale chyba juz o tym pisalam,nie pojechalismy,bo sie nie mozemy zdecydowac dokad:dry: .
1 maja,dzien wolnego,mozna sobie spokojnie popracowac ;) Malzonek jak zwykle,przyklejony do kompa,a ja sie chyba zabiore za obcinanie krzakow,ufff...

reklama
Witam
Jeju jak zimno! wiatrzycho takie ze szok :szok:
Miss dzięki za gratki ;) hehe
Dzisiaj leniu****emy a co ostatni otworzyli koło nas Kid's Factory tzw małpi gaj :) Nicole nie idzie z tamtąd wyciągnąć! a dzisiaj dodatkowo jakieś dziecko miało urodzinki tam więc dzieciaczków była masa:-)
Młoda wróciła do domu zdechła po kąpieli odrazu padła :-) uwielbiam ten spokój jak ona spi ;)
Miss jak tam krzaczki?
Mój też cały czas przyklejony do kompa ehh.. faceci ;)

Do góry