reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Ano ja tez zerkam od czasu do czasu ale wlasnie tego wyzej wymienionego ostatnio brak. Podsumowujac krotko co tam u nas: chata sprzedana:-) a ja ze sprzatania przerzucilam sie na planowanie i siedze i szukan m biletow do tytulowego kraju watku, do naszej slodkiej ojczyzny, do naszego nowego punktu docelowego i probuje wykombinowac jak polaczyc wszystkie terminy i wszystkich zadowolic...:-):-)
No a przy okazji planuje rozrywke i wyjazdy na nastepne dwa weekendy dla chrzestnej Julka, ktora dzis przylatuje na prawie 3 tygodnie i planuje imprezke : powitalna (dla nowego nabytku profesorskiego tutejszej uczelni), urodzinowa (dla wlasnego dziecka) i pozegnalna (dla wszystkichj, ktorym jestesmy bliscy;-))
....i ogolnie mowic przy tym wszystkim glupieje...

A Julek namietnie wisi mi na nogawce.... a w przerwach cwiczy samotne chodzenie:-)...czyli zycie w normie:-)

A co tam u Was kobiety na wygnaniu?;-):-)

reklama
No prosze.. cicha u Ciebie same imprezy!! :)
Zabiore MISS i wpadniemy co?? :-);-)
Pogoda mnie ostatnio dobija.. ciemno jak nie wiem i do tego duszno! zwariować można. W tą niedzielę mieliśmy iść na roczek do znajomych.. ale z racji że dopiero czyszczą im basen to impreza będzie w następną niedziele.
Tak będzie lepiej bo dzieciaków ma być full to trochę lżej pobiegają po dworzu, wykąpią się i pójda spać :laugh2:oby! w kazdym razie zapowiada się fajna imprezka, grill itp :-)
No nic ja już zmykam spac.. dobranoc!

No to kiedy i gdzie ta impreza???
Czy ja sie juz pochwalilam ,ze mam czarny trawnik?Hehehe,chcialam wykorzenic mech i posypalam takim czyms,co stalo w garazu ze 4 lata no i wypalilo ze hej!Ok,troche trawy zostalo,ale wyglada zalosnie,dzisiaj bede grabic to,co uschlo,a potem sie zobaczy.Zawsze mozna zalac betonem;-).

Olaf,100 lat, chlopie!
Co u nas?Kompletna zalamka...Filip odwalil numer w przedszkolu...zdjal spodnie i wysikal sie na srodku klasy...zamierzamy wyemigrowac do jakiegos buszu,gdzie dzikusy nie beda sie tak rzucac w oczy.:dry:

Olaf,100 lat, chlopie!
Co u nas?Kompletna zalamka...Filip odwalil numer w przedszkolu...zdjal spodnie i wysikal sie na srodku klasy...zamierzamy wyemigrowac do jakiegos buszu,gdzie dzikusy nie beda sie tak rzucac w oczy.:dry:

Dołaczam się do życzeń dla OLAFA!!!!!!!!!

O kurde Miss ale się usmiałam :-):-):-) ale ciekawe pomysły maja nasze dzieciaczki heheheehheheeh

A ja ostatnio wbić się tutaj nie mogę wrrrrrrrr

Olaf dziekuje bardzo :)
impreza w sobote :)
poza tym troche skomplikowane mamy zycie, ale dajemy rade :)
szkoda tylko ze zimno i pochmurnie w Sztokholmie.
Czymcie sie laski!
:)

Nooo,po prostu rewelka,wieczorem przychodza goscie na grilla, a tu leje jak z cebra.Na szczescie mamy wiate,ktora juz nie jeden raz uratowala nas od belgijskiej pogody:))) a wiec,bedzie smazenie miesiwa!

reklama
Miss jak tam grill??? Bo tak jakoś pisałas o grilu i nam się zachciało :D więc u nas tez była impreza hyhy
Robert dopiero dzisiaj poszedł do pracy :D hehe bo się leczył biedak ;)
W moje dziecko diabeł wstapił!! nie daje juz rady nie wiem co się dzieje.. ale ona w ogóle mnie nie słucha! zwariować mozna ;p

Do góry