Ano ja tez zerkam od czasu do czasu ale wlasnie tego wyzej wymienionego ostatnio brak. Podsumowujac krotko co tam u nas: chata sprzedana:-) a ja ze sprzatania przerzucilam sie na planowanie i siedze i szukan m biletow do tytulowego kraju watku, do naszej slodkiej ojczyzny, do naszego nowego punktu docelowego i probuje wykombinowac jak polaczyc wszystkie terminy i wszystkich zadowolic...:-):-)
No a przy okazji planuje rozrywke i wyjazdy na nastepne dwa weekendy dla chrzestnej Julka, ktora dzis przylatuje na prawie 3 tygodnie i planuje imprezke : powitalna (dla nowego nabytku profesorskiego tutejszej uczelni), urodzinowa (dla wlasnego dziecka) i pozegnalna (dla wszystkichj, ktorym jestesmy bliscy;-))
....i ogolnie mowic przy tym wszystkim glupieje...
A Julek namietnie wisi mi na nogawce.... a w przerwach cwiczy samotne chodzenie:-)...czyli zycie w normie:-)
A co tam u Was kobiety na wygnaniu?;-):-)
No a przy okazji planuje rozrywke i wyjazdy na nastepne dwa weekendy dla chrzestnej Julka, ktora dzis przylatuje na prawie 3 tygodnie i planuje imprezke : powitalna (dla nowego nabytku profesorskiego tutejszej uczelni), urodzinowa (dla wlasnego dziecka) i pozegnalna (dla wszystkichj, ktorym jestesmy bliscy;-))
....i ogolnie mowic przy tym wszystkim glupieje...
A Julek namietnie wisi mi na nogawce.... a w przerwach cwiczy samotne chodzenie:-)...czyli zycie w normie:-)
A co tam u Was kobiety na wygnaniu?;-):-)