reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Czesc, wlasnie sie zarejestrowalam, przedstawilam i zaczynam buszowac... Nie jestem jeszcze mama, ale sie staram...
No i podniose statystyke Walonii. Mieszkam w regionie Hainaut (po flamandzku Henegouwen), w pieknym miasteczku Ath (Aat). Pracuje zas w Brukseli.
Jak nie bede miala za duzo pracy, to sprobuje sie przebic przez te wszystkie strony Waszych postow. :D
Aha, maz Belg na stanie ;)

reklama
Wow,ale sie tu robi tloczno:-) .Witam,witam.

Wiesci ze wsi : karczuje wrzosowisko.Kiedys mi sie tych pieknych krzaczkow zachcialo,ale nikt sie nimi nie opiekowal,czytaj:nie przycinal,i strasznie zdziczaly.Wiec bawie sie juz dwa dni w "nozycoreke",wynik:odciski od sekatora i polamane paznokcie:cool2: .

hehehe,wlasnie to mialam na mysli;-) Jesli jeszcze wziac pod uwage,ze polowa z tych nielicznych siedzi za granica Belgii...
Co ciekawego slychac w Aat? Ja powoli dostaje na glowe,sa ferie i moje chlopaki daja czadu,jak nie demoluja chaty,to przekopuja ogrodek...:wściekła/y: Juz kiedys pisalam,ze szkola/przedszkole to wspanialy wynalazek ;)

Hmm.. co ciekawego? wiesz to jest takie przyjemne, nieduze miasteczko, bardzo je lubie i sobie chwale. Zwlaszcza w weekendy, kiedy nie musze jechac do pracy i caly dzien jestem tutaj... Przez Ath przeplywa kanal, wiec mam okazje sporo jezdzic na rowerze.
Kurcze, po roku mieszkania w Brukseli czuje sie tutaj po prostu swietnie!

Robot w ogrodzie ciag dalszy...o paznokciach mozna zapomniec,za to jak sie przyloze to do konca kwietnia nasz dzunglowaty ogrodek zamieni sie w przyjemne miejsce.
Ha,widze,ze jazda na rowerze nad kanalem to taki narodowy sport.Niedaleko nas lacza sie dwa,Albert kanaal i cos tam jeszcze,mozna sobie fajnie pojezdzic.Latem zabieramy czesto koszyk z piknikiem i jazda..mam nadzieje,ze w tym roku bedzie wiecej wolnego czasu na takie przejazdzki:-) .
ok,kawka i troche czekoladowych jajek podkradanych z koszyczkow dzieci:cool2: .

ech wlasnie chcialam cos napisac ale Olaf sie obudzil....grunt ze czasu wystarczylo, zeby wziac prysznic i wysuszyc wlosy yeaaah ;)
ale w miedzyczasie tak zwanym udalo mi sie przypalic marchewke bo totalnie o niej zapomnialam hehe wiec zapach ogniska unosi sie w calym domu
no to lece i witam nowa uzytkowniczke :)
ja na szczescie daleko poza granicami Belgii ;)))

tfu,szczesciara,ja tez chce poza granicami Belgii:-( .
Pogoda tropikalna,rowery nasmarowane,tylko pewna czesc naszej rodzinki nie moze sie odkleic od kompa:dry: .Podpowiem,ze nie jest to Filibertje...

Hello
roztapiamy się taaak gorąco.
Mamy problem z młodą idą jej już 6-tki czyli zabki stałe. w poniedziałek musimy do dentysty po foto aby zobaczyć czy jej szczęka to pomieści :baffled:
Ogólnie młodą od miesiąca mam ochote powiesić na pierwszej lepszej gałęzi tak daje nam popalić... :dry:
No ale to niby przez te ząbki. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Witam nową użytkowniczkę ! :-)

reklama
Noo,goraco,fakt.Wczoraj zaliczylismy pierwszego w tym roku grilla,a dzisiaj rano lecielismy do lekarza:-( .Alan,czyli starszy dostal uczulenia na cos (jedzenie raczej nie,ale bawil sie w krzakach),obudzil sie rano spuchniety i czerwony jak dorodny arbuzik pokryty fajnymi pecherzykami.Przy odjezdzaniu z parkingu jakis dziadek walnal nam w zderzak i wesolo sobie odjechal.Przytomnie spisalam numer i wrocialam do naszego doktora,ktory dal mi namiary tych ludzi,czyli caly dzionek spedze na uganianiu za naszym agentem ubezpieczeniowym.:wściekła/y:

Do góry