reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

reklama
:-) wlasnie zauwazylam ze wiekszosc polakow mieszka albo to w Brukseli albo to we Flandrii jak juz ktos jest z Waloniii to na pewno Liege :-( wiec ja tu tak sie czuje troche samiutenka.

Ja ostatnio czuje sie strasznie zmeczon ai nie wiem czy to ciaza czy to ta wiosenna pogoda.

Nie zapomnijmy o Antwerpii,gdzie Polakow jest wiecej niz Belgow;-) .Ja mieszkam na wsi,w ktorej oficjalnie zameldowanych jest 11 naszych rodakow,czasem widze jakas rodaczke pomykajaca z wozkiem,ale zadnej nie udalo mi sie poznac blizej.Trudno,dam sobie sama rade :)
Ok,zmykam polozyc moje dzieciaczki do lozka.

a my jestesmy w odwiedzinach u rodziny :)
Olaf w szoku bo tylu ludzi naraz to jeszcze chyba w zyciu nie widzial;)
a wczoraj dzielnie przezyl dwa loty samolotem! sztokholm wawa i wawa poznan :) obydwa przespal jak aniolek :)
tylko z nosa ciekna jakies gluty :/
a teraz pladruje pokoj mojego brata bo zostalismy sami i mozemy robic co chcemy ;)
rodzine ostatnio widzielismy pol roku temu i najwiekszy szok wizyty to moj mlodszy o 14lat brat, ktory w miedzyczasie zdarzyl prawie przejsc mutacje, zapuscic wlosy do ramion oraz futro na nogach i uhodowac stopy rozmiar 42 oraz przerosnac mnie o jakies 5centymetrow!!!!!AAAAAAA!!!!jak to sie stalo?hehe
poza tym w ojczyznie wiosna i kwiatki i w ogole ach i ech :)
moze uda mi sie troche przytyc bo przed chwila sie zwazylam i 47,5kg to troche malo (gdzie sie podzialy moje cycki???;))))) szczegolnie ze poprzedni pomiar wyniosl jakies 55kg....nie ma to jak dieta samotnej matki w skandynawii;)
no to narazie tyle i witamy nowa belgijke :)))

powodzenia z przeprowadzka :)
my jak prawdziwi Polacy zwiedzalismy dzisiaj Stary Browar hehe
a tera zmykam bo mama herbatke zrobila :)

He, he u nas tez gluty do ziemi:-)

A ogolem pogoda pikna wiec uparcie pomykamy po gorkach az nam pot oczy zalewa:-) ale waga o dziwo stoi w miejscu:-( Pewnie masa tluszczowa po cichutku przeradza sie w mase miesniowa (nie ma to jak byc optymista) ;-):-)

Miss zycze ogarniecia katow na czas!

No i witamy nowa mame:-)

Przepraszam za wyrazenie,ale padam na ryj ze zmeczenia.Przenioslam dzisiaj wlasnorecznie ze dwie tony akt,papierzysk,kabli,pudel,rzeczy potrzebnych i niepotrzebnych,ktore sie przez 5 lat zgromadzily w biurze.I mam na mysli to dzielone z kolega,dopiero jutro zaczynamy wywalac wszystko z naszej chaty(tutaj zbieralismy "skarby" przez 8 lat,na moje oko bedzie tych gratow dwa razy wiecej),a potem sobie osobiscie skrzynke zbije i sie w niej poloze...
ok,zaczynam bredzic,wanna i spanko...

reklama
Do góry