reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

To coo...?Handel wymienny? Kilo pralinek za Kubusia :)))
A propos imion,ciag dalszy,ponoc Winnie to od Wilhelmina czyli Kubus jest dziewczynka!
Teraz myk na rower i po malpiszony do szkoly.

Na moim tarasie jest w tym momencie 22°C,uahahahaha :)

reklama
handel wymienny YES!
ale po wyplacie hehe
a Winnie jednak ponad wszelka watpliwosc jest plci meskiej ;) tzn nie zebym mu miedzy nogi patrzyla, ale chyba kazdy kto czytal ksiazke nie ma watpliwosci co do tego ;)

heh, na moim termometrze tropikalna temperatura +5 hehe

A wiec nalezy przyjac ,ze to Christopher Robin byl bardzo inwentywny.

Belgijska czekolada,jakies preferencje? :D Prosze wziac pod uwage,ze ja na wsi mieszkam i po zadne Marcolini do stolicy sie nie wybieram:dry: ...nawet za kubusia po chinsku.
Jutro wielki dzien,impreza w sali gimnastycznej,wreczanie dyplomow z okazji,ze dzieci poznaly wszystkie literki i dukaja proste slowka.Jesli chodzi o moje dziecko,wstyd i poruta,dostalismy swistek ze szkoly,ze czyta za wolno:szok: .Zawsze mi sie wydawalo,ze lepiej wolno i ze zrozumieniem niz na lapu-capu,ale widocznie we flamandzkiej szkole jakos inaczej sie uczy...

Oficjalna skarga na H&M. Otoz H&M w hasselt jest albo do d...albo wszyscy tam jeszcze spia.Szukam kurteczki dla starszego,w dziale 86-128 owszem sa(bardzo ladne),ale nam potrzeba 134 i co?Jajeczko!Kombinezny narciarskie wystawione obok krotkich spodenek i t-shirtow.Czy to nowa moda na lato czy chlopcom sie letnia kurtka nie nalezy?W dziale damskim tez wisza zimowe rekawiczki,a moze to lodowiec nadciaga?

A tak poza tym,wlasnie wrocilismy znad morza (Zeeland ofkors),bylo bosko/ jodowo/slonecznie/cieplutko i piaszczyscie:-) .

Fajny dzien Sw.Patryka,zamiast sie nawalic na maksa z tlumem szurnietych Irlandczykow,lezymy sobie pod kocykiem i lykamy paracetamolki.Przy odpowiedniej ilosci tez sie mozna nawalic,u-ha!
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: Prawda,ze podobne do koniczynek? ;)

bardzo podobne do koniczynek ;)))
ja tylko wpadlam na szybcika bo przerwa leci a ja musze cos zjesc!!!
zdrowiej szybko kochaniutka!zebyscie sie mogli nawalic hehehehe

30.03 lecimy do Polandu :) mamy juz bilety yup :) tylko lekka paranoja czy taki bilet wydrukowany z emalia to wystarczy, ale moze jeszcze zadzwonie do LOT'u i siem upewnie :) a wujka wra pozdrawiam i sciskam :) wlasnie ostatnio o nim myslalam co tam u niego ciekawego :)
u nas zima wrocila na chwile ale na szczescie sobie poszla haha :)
poza tym kupilam wlasnie jakies wielkanocne prezenty w postaci szwedzkich cukierkow dla mojej chciwej rodziny, ktora juz bardzo sie cieszy na moj przyjazd i dzieciaki non stop zapytuja mame retorycznie:
ciekawe co Agatka nam przywiezie...

nie ma to jak bezinteresowna milosc rodziny ;)))
Olaf coraz lepiej pelza i lubi znalesc cos na podlodze i zjesc...a lapki ma tak brudne, ze az strach patrzec, a mine zadowolona :))
no lece pracowac :)

OOOO:szok: ,to w Szwecji sa cukierki?Oni ponoc maja swira na punkcie kultury dentystycznej? ;)

Zima sie broni przed odejsciem,moje drzewka (oliwka i figa)musialam do szklarni schowac,coby nie pomarzly.
Buziaki dla brudasa Olafa :) Gdzies przeczytalam : "dzieci sa albo czyste albo szczesliwe" :))))

reklama
Hej witam wszystkie serdecznie :-)
ja dopiero bede mamusia ale mysle ze moge sie troche tu u Was poudzielac :confused:
Mieszkam w Nivelles juz od prawie 4 lat i z polonia w Belgii mam naprawde niewiele wspolnego :-( a czasem mi brakuje by sobie pogadac.

Do góry