A my z weekendowego wypadu na narty wrocilismy z przeziebieniem i za biale szalenstwo placimy teraz smarkami do pasa, kaszelkiem, lupaniem w plecach i wszystkich innych umiesnionych czesciach ciala (no bo sie chcialo zgrywac twardziela na stoku;-)) i dodatkowo nerwami jak postronki bo maly marudny w domu a z domu wyjsc nie bardzo sie da:-( I tak to sobie odpoczelismy;-):-)
reklama
missdior
Fanka BB :)
Swietnie,kolezanki sie zabawiaja,jak nie przepychanie wozka przez zaspy sniezne to wypad na narty.Tez bysmy chcieli zime zobaczyc:-( .Co prawda,wyznajemy zasade "above all no sports",ale np.kielonek czegos mocniejszego na sniegu juz przemawia do naszej wyobrazni .
A propos Kubusia puchatka,ponoc Disney stracil prawa do tego misia.Nareszcie,hip,hip,hura,niech zyje bialo-czarny misiu!!!
Ok,przyznam sie tu publicznie do jeszcze jednego skrzywienia(oprocz zachwytu kwiatkami marimekko),otoz: zbieram ksiazki "kubus puchatek"& "chatka puchatka" w roznych jezykach.Poprosze po szwedzku, jesli mozna oczywiscie,euh i prosze sie nie nabijac .
A propos Kubusia puchatka,ponoc Disney stracil prawa do tego misia.Nareszcie,hip,hip,hura,niech zyje bialo-czarny misiu!!!
Ok,przyznam sie tu publicznie do jeszcze jednego skrzywienia(oprocz zachwytu kwiatkami marimekko),otoz: zbieram ksiazki "kubus puchatek"& "chatka puchatka" w roznych jezykach.Poprosze po szwedzku, jesli mozna oczywiscie,euh i prosze sie nie nabijac .
missdior
Moje dzielne 3-letnie dziecko spowodowalo pozar!!!!!Wlaczylo na maksa stara,uzywana tylko do pieczenia kuchenke (w pralni,tam gdzie Olaf przespal kiedys pol godzinki ).My,odpowiedzialni rodzice siedzielismy u gory w biurze,a dzieci gapily sie w tv,po pol godzince cos mnie tknelo,zeby sprawdzic,a tam sie fajczylo ze hej! Wynik : spalone obrusy i dywaniki,ktore sobie lezaly na tej kuchence i czekaly na prasowanie,kuchenka na zlom (gdzie ja teraz placki bede piec?),w chacie smierdzi wedzonka,poparzonych palcow malzonka nie licze...
Taka sobie fajna niedziela
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
O losie....wspolczuje i raz jeszcze wspolczuje.
Jednak pasuje do niego "maly terrorysta".....moze takby Agatatje zaprojektowala mu koszulke w ramach H&M z napisem "uwaga cos zaraz zrobie".
Tak poczytalam sobie troszke u Was i cosik mi sie zdaje ze Agatatje znam jeszcze z watku staran,wtedy mialas inny avatar, z laseczka w ciemnych wlosach z bronia jak sie niemyle.....a z produktow eksportowych Szwecji to napewno jeszcze jest pieczywo Wasa.
Pozdrawiam
Jednak pasuje do niego "maly terrorysta".....moze takby Agatatje zaprojektowala mu koszulke w ramach H&M z napisem "uwaga cos zaraz zrobie".
Tak poczytalam sobie troszke u Was i cosik mi sie zdaje ze Agatatje znam jeszcze z watku staran,wtedy mialas inny avatar, z laseczka w ciemnych wlosach z bronia jak sie niemyle.....a z produktow eksportowych Szwecji to napewno jeszcze jest pieczywo Wasa.
Pozdrawiam
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
mialam inny awatar na poczatku ciazy, na czerwcowkach, to byla ksiezniczka Leia ze Star Wars
zaspy sniezne jeszcze wieksze niz byly,ledwo z Olafem mozemy sie przebic hehe
Disney moze stracil wylacznosc do Kubusia, ale samego misia nie, bo my ciagle cos musimy projektowac z Kubusiem Puchatkiem
pomysle nad koszulka )))hihi no i zobacze co da sie kupic bo dzisiaj zaczela sie jakas wielka wyprzedaz ksiazek w Sztokholmie to moze cos taniego sie dostanie
no a pozar...............no kurde rewelacja, matko, az nie wiem co powiedziec, chyba Olaf nie zasluguje na tytul potwora z bagien)) jest inny bardziej odpowiedni kandydat ))
zaspy sniezne jeszcze wieksze niz byly,ledwo z Olafem mozemy sie przebic hehe
Disney moze stracil wylacznosc do Kubusia, ale samego misia nie, bo my ciagle cos musimy projektowac z Kubusiem Puchatkiem
pomysle nad koszulka )))hihi no i zobacze co da sie kupic bo dzisiaj zaczela sie jakas wielka wyprzedaz ksiazek w Sztokholmie to moze cos taniego sie dostanie
no a pozar...............no kurde rewelacja, matko, az nie wiem co powiedziec, chyba Olaf nie zasluguje na tytul potwora z bagien)) jest inny bardziej odpowiedni kandydat ))
missdior
No,spalily sie moje trzy ulubione dywaniki z Ikea,okropnie drogi obrus,kupiony na wyprzedazach,ale oklamalam ubezpieczenie podajac pelna cene ,dzisiaj przychodzi madry od sprzetu kuchennego ocenic czy sie oplaca naprawa.Lepiej zeby nie,bo juz przegladam net w poszukiwanniu jakiegos posh piekarnika.
Ciagle smierdzi spalenizna:-( .
Ciagle smierdzi spalenizna:-( .
missdior
Hello!
Znowu zostalam sama,gdzie reszta mamusiek?
Przygotowuje sie psychicznie do weekendu ,piatek - firmowe wyjscie do knajpy,bedzie nudno,ksiegowi gadaja wiadomo o czym,ale za to duzo fajnego jedzonka i picia ,sobota - idziemy opijac nowe bejbi,nie nasze,hehe,kolegi i kolezanki,ktorzy zdecydowali sie jeszcze przed 40 wylansowac nowego obywatela na ten padol.
Czyli znowu bedzie alkoholowo:sick: ...
Znowu zostalam sama,gdzie reszta mamusiek?
Przygotowuje sie psychicznie do weekendu ,piatek - firmowe wyjscie do knajpy,bedzie nudno,ksiegowi gadaja wiadomo o czym,ale za to duzo fajnego jedzonka i picia ,sobota - idziemy opijac nowe bejbi,nie nasze,hehe,kolegi i kolezanki,ktorzy zdecydowali sie jeszcze przed 40 wylansowac nowego obywatela na ten padol.
Czyli znowu bedzie alkoholowo:sick: ...
missdior
sobie pisze a muzom....
Wyzwanie dla naszej projektantki:-) . Eetzakje...czyli taka torba na pudelko ze sniadaniem i soczek.Objechalam dzisiaj pol Belgii poszukujac takiego czegos.Wybor ogromny i owszem ale tylko dla dziewczynek,dla chlopakow nic,same plecaczki.Wyc polega na tym,ze ta torba ma sie zmiescic w tornistrze,czyli nie moze byc zbyt szeroka,powinna byc z dosyc miekkiego materialu,miec fajny uchwyt na ramie,ewentualnie kieszonke.
No,to do roboty;-) .
Ok,wskocze jeszcze do sklepu dla skate'owcow,moze tam maja torebki dla facetow
Wyzwanie dla naszej projektantki:-) . Eetzakje...czyli taka torba na pudelko ze sniadaniem i soczek.Objechalam dzisiaj pol Belgii poszukujac takiego czegos.Wybor ogromny i owszem ale tylko dla dziewczynek,dla chlopakow nic,same plecaczki.Wyc polega na tym,ze ta torba ma sie zmiescic w tornistrze,czyli nie moze byc zbyt szeroka,powinna byc z dosyc miekkiego materialu,miec fajny uchwyt na ramie,ewentualnie kieszonke.
No,to do roboty;-) .
Ok,wskocze jeszcze do sklepu dla skate'owcow,moze tam maja torebki dla facetow
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
zobacze zobacze, moze kogos uda mi sie na cos takiego namowic, co prawda narazie mam wplyw na takie artykuly w dziale...niemowlecym wiec moze jednak tez wylansujesz nowego obywatela przed 40 )))
moge probowac przekonac wszystkich ze niemowleta potrzebuja torebek of kors )
moge probowac przekonac wszystkich ze niemowleta potrzebuja torebek of kors )
reklama
missdior
Krajobraz po imprezie:sick: : kawa,suchy chleb,duuuuuzo wody i artykul w porannej ekonomicznej "Het zweedse model,de bedrijfculturen van twee ikonen : Ikea en H&M uitgekleed",exclusief "Vacature sprak met Rolf Eriksen en Margareta Van den Bosch".
Jak mi kac przejdzie,przeczytam cos wiecej niz tytul .
Jak mi kac przejdzie,przeczytam cos wiecej niz tytul .
Podziel się: