reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

reklama
Oddam dziecko do adopcji ;) z doplata!

Moj prawie 3-letni aniolek podpalil szafe!!! W ponure jesienne popoludnie zapalilam swieczki,mialo byc nastrojowo,romantycznie,a ten gzub postanowil potrzymac plastikowy czolg nad plomieniem.Rezultat:poparzone paluchy,spalony czolg i czarna plama na szafie;ok plama malutka,ale za to dymu bylo pelno.No to mielismy juz dwa zywioly:woda z kaloryfera w niedziele,wczoraj ogien,co teraz?No,tornado mamy codziennie,mozna odliczyc.
To jakby ktos reflektowal na chlopca,2 latka z okladem,blondynek,niebieskie oczka,glowka czasem mu sie kreci dookola ;),bardzo ruchliwy i pomyslowy,je wszystko i nie wybrzydza,to prosze bardzo!;-)

hehehehehehe, ja go moja droga spotkalam na zywo i nie chce tu robic antyreklamy, ale......ten dwulatek z okladem to maly uroczy szatanek wcielony ;) no ale nie ma nic lepszego do pary dla malej dziewuszki niz niegrzeczny braciszek ;)))
ech gdybys chciala pozbyc sie dziewczynki to bysmy przyjeli, ale chlopa to mam juz ;)

Czy wszyscy zapadli w sen zimowy?
Ja sie przygtowuje psychicznie do imprezy firmowej.Juz dwa razy sie wykrecilam,w tym roku,trudno,trzeba bedzie pojsc.Ojojojoj,jak mi sie nie chce.Znam tam jakies 1,5 osoby,malzonek byl w zeszlym roku sam i z opisu wiem,ze bedzie to mniej wiecej wygladalo tak : szampan,kawior,cygara,whisky, chyba sie po...gam z nudow :p A moze ktos chce mnie zastapic?

no i jak tam impreza firmowa, byla juz?
bo my to mamy niegrzeczne mysli, zeby was podreczyc jakos jeszcze przed swietami, bo tak zwijamy manatki coraz powazniej wiec moze jakis pozegnalny kielonek??hehe
z Olafem mamy we dwojke ubaw po same paszki :) dziecko zawojowalo juz cala Antwerpen, komplementy dostaje wszedzie :) ach nie ma to jak lysawy blondyn bez zebow i z duzymi pieknymi oczkami z dlugimi rzesami :)
ech w ogole to on juz wielgachny i sie chichocze jak go sie laskocze i ach i ech...tylko jeszcze nie siedzi, ale moze by go chopoki twoje poduczyly? ;)
a do Antwerpen tez zapraszam, tylko meza tam nie chce dreczyc twojego, bo nie wiem czy on taki lubi za szofera robic? ;-)
no chyba ze chcecie isc z nami (w koncu) do zoooooo Antwerpen??
bo pogoda to sie nam zrobila jakas taka.....tropikalna?
a cicha to przypadkiem nie uciekla juz do Szwajcarii???

Hello
impreza firmowa jest w sobote,dzieci ida spac do babci.Kupilismy juz wypasiony prezent dla solenizanta,oczywiscie na rachunek firmy,hihihi.Przegladam szafe,szukajac jakich gatek od diora,zeby nie wygladac jak szara mysz.Malzonek mnie pociesza,ze nawet w worku po pyrach przyprawie Belgijki o piane na ustach ;).W ramach zaprawy "przedimprezowej" w piatek udaje sie na spotkanie z pania Krystyna,pani Krystyna ma jakas znajoma ktora szuka meza,zeby sie "ulegalnic",a my mamy pokazne grono znajomych kawalerow,bede sie bawic w swatke :D.
Szukam jakiejs dziury w kalendarzu i wyszlo mi,ze do konca listopada systko je zajete,ale od 1 grudnia zapraszamy,zapraszamy. Mamy szerokie mozliwosci jesli chodzi o przyjmowanie strudzonych wedrowcow,dzwiekoszczelna piwnice dla wyjacych dzieci :evil: , pelna szafke roznych wyskokowych napojow na pozegnanie,to co? do...?

Gdzie sie podziewa cicha i reszta belgijskich matek -nie znaju,wychodzi na to,ze zostane tutaj sama,wiec w razie czego podlaczylam sie do "holenderek",hehehe,w koncu kto jak kto,wlasnie sobie policzylam ze z Holendrami "uzeram" sie juz 26 lat !!!:szok:

No normalnie,sie uwzielo na mnie,wygladam przez okno o 8:25-sucho,zakladamy kurteczki,mlodszy do wozka,starszy tornister na plecy,wychodzimy,100 m od chaty-zaczyna padac,po 3 sek zaczyna lac,wracam mokra jak kura,ciuchy na wieszak,wygladam przez okno-przestalo padac,grrrr...i tak juz 3 raz w tym tygodniu.Czy nade mna jakas chmura wisi:wściekła/y: ???

OK,przezylam impreze :D glownie dzieki niezliczonym jednostkom alkoholu.Pare przemyslen:
-170 osob + obsluga+jazz band zlozony z osmiu 60-latkow w sali o wymiarach 25x25 metrow,bez klimy,30% gosci to palacze- baaaardzo zly pomysl
-dlaczego paniom kolo 50-atki wydaje sie ze moga jeszcze zostac miss solarium?a moze one byly mlodsze,tylko takie podsmazone?
-w przeciwienstwie do orkiestr na polskich weselach,ta wczorajsza byla trzezwa i to po 5 godzinach nasiadowy i jedzenia,brawo!
-dlaczego niektorym ludziom wydaje sie ,ze jak zaloza garnitur od Stijn Helsen,to nie bedzie widac,ze im sloma z butow wychodzi?Interesting...
-czy jak sie nalezy do ktoregos tam progu podatkoweg,to koniecznie trzeba machac torebka Delvaux?moglabym tu wymienic kilka innych,o wiele ladniejszych...
-wbrew moim obawom,jedzenie bylo normalne i smaczne,tez brawo!
-bufet z deserami przyprawil mnie o lzy szczescia,poniewaz jestem skromna dziewczynka,nie polecialam po dokladke,bo za pierwszym razem nalozylam sobie,oj,mnostwo :D
-dowiozlam nas szczesliwie,aczkolwiek zygzakiem do domu,dobra szkapa ze mnie,znam wszystkie drogi powrotne na pamiec
-wniosek ogolny:bylo eee...ciekawie i postanowilismy zdecydowanie odmawiac na inne tego typu zaproszenia,bo szampan i kawior,owszem,ale nie ma to jak sobotni wieczor z piwkiem przed tv :happy:

reklama
Do góry