reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

moze lepsze to niz wymieniac sie karteczkami z Witch ;) moj brat i siora maja cale albumy ;)
w Antwerpen nie ma jesieni, jest lato, chyba jakies globalne ocieplenie wiec wieczorem idziemy robic sesje zdjeciowa na placu zabaw na linkeroever, a potem jak Olafek bedzie juz bardzo grzecznie spal (z zamiarem przespania calej nocy;)to bedziemy ogladac sobie filmy :) przy pomocy jakiegos belgijskiego browaru:) W koncu niedlugo mozemy znalesc sie w kraju gdzie na pol miliona mieszkancow przypada jeden monopol, nie mowiac o tym, ze od wtorku mister maz bedzie mial za towarzystwo owce, a do picia wode z torfowisk (bycmoze taka po przetworzeniu w sikopodobny plyn.....ale podobno jedzie do pracy;)))

reklama
oooooj, to sie ladnie kurujcie tam.....ech z reszta czy to nie typowe zachorowac na weekend/wakacje/ferie?
my mielismy ciekawa noc bo nasz ukochany synek obudzil sie o 5:30 i wyl do 7:30 z malymi przerwami.....tatus zastanawial sie czy poduszka nakryc glowe sobie czy jemu ;)
oczywiscie przekaska o 2 tez zaliczona, ach nie ma to jak dobrze sie wyspac;)

A u nas wczoraj caly dzien lalo i pogoda pod psem. Julek marudzil jak diabli wiec sie pol dnia hamakowalismy :-) :-) O dziwo zajmuje go to i uspakaja.
Agatatje moze to patent na Olafa jak ma zly humor - jak ci nie szkoda 20 eurosow to polecam (Babylonia.be).Zakupilam hamak ale teraz chce jeszcze to ostatnie cudo yayita.

A dzis slonce swieci, nocka za nami i ide budzic meza sciemniacza (bo go troche gardlo boli to juz jest niby powaznie chory - faceci...?!) niech zmyka z Julkiem na spacer i da mi sie troche nacieszyc cisza w domu.... i ekranem komputera:-)

Olaf jest dzieckiem pogodnie usposobionym, ale w nocy ktos go chyba podmienia :/// hmmmmm nie jestem pewna czy gdyby musial sypiac w hamaku to by nam dal spokoj ;))))
a tak poza tym to 5 miesiecy po porodzie Olafowi przypomnialo sie, ze glowa w dol to fajna pozycja ;)))hehe
akrobata.jpg

He, he fajniutkie ujecie :-)

A co do hamaka i spania to nie jest tak dobrze. Hamak daje nam chwile wytchnienia w apogeum marudzenia (co za rymy czestochowskie;-). No i zapewnia cwiczenia ramion dla mamuski coby jej za bardzo nie sflaczaly;-)

sto lat dla Nicole :)))))))
jaka ma slodka fryzurke, a korona jaka szykowna :D
widze w zlobku impreza tropikalna hehe, bo dzieciaki lataly w pieluchach;) no i jaka mega piaskownica :)

miss, where are you????Kobieto;)
ja jestem w ferworze sprzatania w celu przygotowawczym do przeprowadzki, mam chyba obled w oczach i przydalby mi sie wielki kontener na smieci;))))

Kurrrrrcze,probuje sie zalogowac z kuchni:tak: ,ale cos mi kiepsko wychodzi,mam teraz 2 konta,hehehehe.
Ojeeeej,to Wy sie cala famila przeprowadzacie?Na daleka polnoc?Wlasnie teraz,kiedy chrzestny 2-latka wygral w jakims quizie darmowe bilety do antwerpskiego zoo?Leee,to kogo my bedziemy odwiedzac w duzym miescie?

Nicole!!!Wszystkiego szampanskiego,duzo zdrowka i samych rozowosci:-) .

reklama
sto lat dla Nicole :)))))))
jaka ma slodka fryzurke, a korona jaka szykowna :D
widze w zlobku impreza tropikalna hehe, bo dzieciaki lataly w pieluchach;) no i jaka mega piaskownica :)

miss, where are you????Kobieto;)
ja jestem w ferworze sprzatania w celu przygotowawczym do przeprowadzki, mam chyba obled w oczach i przydalby mi sie wielki kontener na smieci;))))

Dzieciaki tak biegają zawsze w żłobku w samym pampersach :) ja uważam iz to dobre mało roboty. i w ogóle same siusiu prędzej robią a nie zanim ściagnąć ciuchy etc :).
Koronę dostaliśmy do domu :-)

Do góry