reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam witam
Dawno nas nie było bo wylądowałam z młoda szpitalu. Miała wirusowe zapalenie płuc. Już jesteśmy w domku a mloda już całkiem dobrze funkcjonuje!
Postaram się zaglądać do Was częściej! pozdrawiam

Wiele szczęścia i miłości,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje
a gotówki nie brakuje.
W Nowym Roczku przesyłają
i szampana popijają...
Monika,Robert i Nicole :-) :-D

Co prawda mieszkamy w Holandii a dokładniej w wioseczce Haelen ale może nie przeszkadzało by Wam gdybym częściej zaglądała?? Mamy z domy jakieś 15 minut jazdy do Belgii więc może :zawstydzona/y:??
Pozdrawiam. A mamą zostanę w kwietniu :-)

Jasne,ze mozna :-) My,na przyklad,nad morze jezdzimy tylko do Holandii,na zakupy do Maastricht,tak sie tutaj fajnie miedzynarodowo mieszka.

Ciekawe co sie dzieje z reszta kobitek?

Problem techniczny: czy mozna miec jedno konto z 2 roznych e-adresow?No chyba ze nikomu nie przeszkadza moja rozdwojona osoba,hehehe...

a ja sie przeistoczylam w szwedzka matke, ale dziecko rodzone w Belgii wiec co tam :))))
teraz skonczylam prace i lece do malego do domu, ale postaram sie cos niecos pisac :) np jak nikt nie bedzie patrzyc ;)))albo bede zostawac po godzinach eheheheheheheh

:szok: wow ,to Agaty nie uprowadzily zlosliwe trolle :-) ;
bo tu juz taka straszna nuda byla,ze zaczelam sie udzielac w kazdym watku w ramach nabijania postow;)

przyszlam do pracy wiec trzeba zaczac od powaznych spraw ;)
u nas snieg i zimno:) a u was podobno wiosna???:))))
dobra zabieram sie do projektowania sliniaczkow ;)
do uslyszenia w czasie przerwy:)

reklama
Wlasnie nadciagnal jakis froncik z polnocy i wali sniezkiem :) dlugo sobie nie polezy,bo jest +1° bleeee

btw,malpiszon vel lobuz zwany przez domownikow Filibertje obchodzi dzis 3 urodziny!!!

Do góry