reklama
missdior
Fanka BB :)
Ale poetycko!
A my mamy niepoetyckiego kaca i idziemy wczesnie do lozeczka,hihi...
Do siego roku? Dosiego roku? Oj,sama nie wiem jak jest poprawnie
A my mamy niepoetyckiego kaca i idziemy wczesnie do lozeczka,hihi...
Do siego roku? Dosiego roku? Oj,sama nie wiem jak jest poprawnie
Lacoste
Moje słoneczko Emma
Co prawda mieszkamy w Holandii a dokładniej w wioseczce Haelen ale może nie przeszkadzało by Wam gdybym częściej zaglądała?? Mamy z domy jakieś 15 minut jazdy do Belgii więc może ??
Pozdrawiam. A mamą zostanę w kwietniu :-)
Pozdrawiam. A mamą zostanę w kwietniu :-)
miss dior
Jasne,ze mozna :-) My,na przyklad,nad morze jezdzimy tylko do Holandii,na zakupy do Maastricht,tak sie tutaj fajnie miedzynarodowo mieszka.
Ciekawe co sie dzieje z reszta kobitek?
Problem techniczny: czy mozna miec jedno konto z 2 roznych e-adresow?No chyba ze nikomu nie przeszkadza moja rozdwojona osoba,hehehe...
Ciekawe co sie dzieje z reszta kobitek?
Problem techniczny: czy mozna miec jedno konto z 2 roznych e-adresow?No chyba ze nikomu nie przeszkadza moja rozdwojona osoba,hehehe...
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a ja sie przeistoczylam w szwedzka matke, ale dziecko rodzone w Belgii wiec co tam )))
teraz skonczylam prace i lece do malego do domu, ale postaram sie cos niecos pisac np jak nikt nie bedzie patrzyc ))albo bede zostawac po godzinach eheheheheheheh
teraz skonczylam prace i lece do malego do domu, ale postaram sie cos niecos pisac np jak nikt nie bedzie patrzyc ))albo bede zostawac po godzinach eheheheheheheh
missdior
wow ,to Agaty nie uprowadzily zlosliwe trolle :-) ;
bo tu juz taka straszna nuda byla,ze zaczelam sie udzielac w kazdym watku w ramach nabijania postow
bo tu juz taka straszna nuda byla,ze zaczelam sie udzielac w kazdym watku w ramach nabijania postow
reklama
missdior
Wlasnie nadciagnal jakis froncik z polnocy i wali sniezkiem dlugo sobie nie polezy,bo jest +1° bleeee
btw,malpiszon vel lobuz zwany przez domownikow Filibertje obchodzi dzis 3 urodziny!!!
btw,malpiszon vel lobuz zwany przez domownikow Filibertje obchodzi dzis 3 urodziny!!!
Podziel się: