reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

O PEPESZKA pisałyśmy razem posta :D
No co do śpiewania.. to ja puszczam małej płytki z dzieciową muzyczką:) wolę czytać jej bajeczki bo głosu to ja specjalnego nie mam i jeszcze dziecko by ogłuchło! :)

reklama
Hej!
Moim chlopakom nie spiewam,bo zatykaja uszy.Ciekawe dlaczego ??? ;D A w samochodzie 6-latek ma ulubiona plyte:the best of ...ABBA ;D wyobrazcie sobie w drodze do Polski 8 godzin Mamma mia,Dancing queen itp,itd i to na caly regulator ;D ::)

Witam
No zapowiada się śliczny dzionek ;)
MISS no to faktycznie ciekawy repertuar i tak 8 godzin.. do znudzenia :) ale bynajmniej nauczysz się ich na pamięć ;D
PEPESZKA A tak w ogóle to Ty pisałaś jak było w tym żłobku bo miałaś iść tam do pilnowania jeden dzień??
Wypucowałam chatkę i spokój :p ciekawe na jak długo ;D

No to i od nas sto lat dla Olafaka wykonane w najwyzszej tonacji przez Juliena a i za zdrowko maly zaraz sciagnie setke z cycka ;D

missdior to krol dico ci rosnie :laugh: widze wiec ze trzeba uwazac jakie sie w domu ma plyty i co najbardziej niebezpieczne przypadki pochowac po katach. Na mego chwilowo dziala kojaco glos Niny Simone i trabka Garbarka a zmarszczki na czole i wytrzeszcz oczu wywoluje klasyka ;D zobaczymy co bedzie jak wrzucimy cos bardziej melodyjnego :D

A Julek od 20 minut przyglada sie pani zebrze na obrazku. Czyni to dzien w dzien - inne go nie interesuja- zadziwiajaca jest ta sila przyciagania choc dla mamki wpelni niezrozumiala - bo w czym jest owa pani zebra lepsza od pana kwiatka czy slimaka? Fakt ze dziala hipnotycznie. Tajemnice mozgu niemowlaka...

Kurrrrrrrrrrrrrczaki
zjachalam ze schodow,z piatego stopnia dokladnie,i mam wykrecona kostke :( Moja wlasna wina,zamiast schodzic dostojnie i powoli jak Scarlett o'Hara,latam w szpilkach w te i z powrotem,bleeee, ale za to teraz siedze z grubasnym bandazem i pozwalam sie obslugiwac ;D

:D Uwazaj miss!!! bo nogi polamiesz !!!
a to dyskoteke masz w drodze do Polski?!! :laugh:
moniaa juz nie 1 raz piszemy prawie w tym czasie posta ;D
telepatia?? ;) a w zlobku juz mialam 2 razy dyzur a i wczoraj bylo 1 SPOTKANIE RODZICOW
cos w rodzaju wywiadowki ;) stresa mialam sama nie wiem czemu
a i slyszalam moniaa ze na Anderlechcie maja otworzys tez creche parentale
j )estem bardzo zadowolona nawet troche zazdrosna ze mala tam sie dobrze bawi :-[
najstarsza z kolezanek ma 2 latka i 3 msc i nie moglam uwierzyc jak ona stara sie opiekowac
VIKI przynosi zabawki podaje smoczka mowi nie boj sie mam pozniej przyjdzie i do mnie ona nie plakala byla grzeczna
wogole dzieci w wieku gdzies roku i wzwyz najpierw chwila zalu placzu po wyjsciu rodzica pozniej z 5 MINUT obserwacji otoczenia nastawienia nauczycielek i zapominaja ze nie ma mamy smiech zabawa itp madre sa dzieciaczki ::) pewnie bardziej jak dorosli
to dobranoc ... bo juz ksiezyc swieci ..... dzieci lubia misia...pamietacie??? co to za piosenka z jakiej bajki? ;)

No witam
MISS matko kochana, w szpitalch po schodach, dobrze że to tylko skręcenie! Ale bynajmniej Ci usługują są i tego zalety ;) ;D
PEPESZKA no to super że mała tak fajnie się zaaklimatyzowała.. a co do opieki.
Wczoraj byłam zobaczyć to małe cudo zwane Angelika-Karolinka. Śliczna! a jaka malutka.. Nicole była większa? ::) ech, nie pamiętam aby aż taka malucinka była.. taka słodziutka i w ogóle okazało się że Robert będzie jej chrzestnym! super :) w przyszłą sobote chrzciny ;D kolejny wydatek ;) ale jest taka słodka że aż szok, ale wczoraj mamusi dokazywała wyobraźcie sobie nie spałą od 12 do 23!!!! była juz taka marudna, ale znam przyczyne!! mama zjadła czekoladę i napiła się Fanty ;D biedna taka ale jak wymasowałam brzucholek , poćwiczyłam z nia odrazu takie pierdy szły że aż pieluszka skakała! ale widać było że jest za duże ciśnienie i aż pupcia bolała od takiego pierdnięcia
No ale jak pojechaliśmy to mała zasneła bo też za dużo ludzi w domu to nie dobrze :)
Nicole jak się nią zajmowała szok! głaskała ją po główce zaglądała do kołyski i pokazywała jej "ciii" ależ to było słodkie! a ja taka durna że nie zabrałąm aparatu! uhhh.Najlepsze było to jak Nicole chciała się do niej przytulić jak mała leżała na kanapie.. wiecie tak główką do jej główki no mała mała tak delikatnie i w ogóle ale położyła się prawie na nia! za blisko była heheh nic nie zrobiła się wiecie.. z takimi dzieciaczkami to nic nie wiadomo ;)
Ona mówiła na nią LALA :) a każdy tak to taka duża żywa lala :)
Ale było superowo.. :)
Dzisiaj nas cały dzień nie ma jedziemy do znajomych :)
Więc życzę miłego dnia!!! :)

miss, powrotu do zdrowia zycze! na belgijskie schody trzeba uwazac ;)
ulubiona plyta Olafa to nowa Pearl Jam i jest tez wiernym fanem Johnnego Casha, dlatego bylismy razem na Walk the Line (wtedy akurat nie mial wyboru czy isc czy nie hehe). Na szczescie Abby ani K3 nie mamy w domu ;D
Wczoraj bylismy u znajomych i ich 10letni synek byl zachwycony Olafkiem!Chcial go nosic na rekach i glaskal co chwile i dal w prezencie swoje stare za male ubranka :D Slodkie jak takie maluchy chca sie zajmowac mniejszymi od siebie maluchami. Wizyta przebiegala spokojnie mniej wiecej do godziny 20 kiedy to Olaf rozpoczal koncert , ale ludzie nie posiadajacy malych dzieci maja te zalete, ze bardzo chetnie nosza niemowleta na rekach, masuja im brzuszki, spiewaja piosenki i z wielka przyjemnoscia odciazaja bladych i wycienczonych rodzicow ;D ;D ;D
poza tym jedlismy super pyszny placek z rabarbarem i mam przepis, yeah!

mamusia wniebowzieta.....
pierwszy uwieczniony usmiech Olafa ;D ;D ;D
usmiech2.jpg

reklama
Ale z niego slodki arbuziak ;D

Noga ma sie lepiej :laugh: no i wreszcie wrocil moj laptop,co prawda jeszcze bardziej sie wlecze,niz przed,ale co tam,nie musze podkradac u roboty ;D

Do góry