reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

tatus wrocil z pracy, a Olaf.....ryczy
no ale ze tatus wrocil to go nosi ;D
mamusia z Olafkiem byla dzisiaj na uczelni, w sklepie dogladac sprzedazy swojej kolekcji, u ginekologa ;D , na spotkaniu ze znajomymi, po drodze zrobila pranie i pozmywala naczynia, tylko obiadu nie udalo jej sie zjesc, bo nie wie jak to zrobic z dzieckiem, ktore nie spi w ciagu dnia.........najwyzej umre z glodu ;)

a tu nasze tiramisu stajace do konkursu z tym produkcji cioci dior:
tiramisu.jpg

reklama
:) DZIEKI dziewczyny za wasze opisy rzeczywiscie do POZNANIA
to jeszcze godzinowo moze byc w samochodzie
ale autokar itp dla mnie odpada jednak lece samolotem do krakowa
dobrze ze zrobili nowa trase i mam nadzieje ze nie zlikwiduja
tak jak KIEPURY jeszcze w ub roku na wesele jechalismy kuszetka- tez moniaa
super i dopiero niedawno cos sprawdzalam i ups nie ma juz dlaczego?
:- :laugh
musi byc pierwszy raz !!!! dobranoc bo juz mi sie oczy zamykaja pa!

hehe,moze kiedys zalacze fotki moich kuchennych cudow,obiecalam sobie,ze do emerytury sie naucze wstawiac zdjecia ;D

Rzeczywiscie,Kiepura to bylo fajne rozwiazanie,teraz jezdzi do Frankfurtu n/Menem,zatrzymuje sie m.in.w Kolonii.Hehe,ciekawe kiedy go zlikwiduja calkowicie?Moi rodzice jechali pare razy i za kazdym byl pusty.

dziekujemy bardzo ;D
dzisiaj mial badanie sluchu w Kind en Gezin slawnym i wyszlo znakomicie i ponadprzecietnie ;D
nic dziwnego ze rodzice juz zachrypnieci od spiewania mu pioseneczek ;)

I my dolaczamy sie do spoznionych zyczen dla OLAFKA
A nasz przeboj czyli mama spiewa dla VICTORII to byla sobie zabka mala ....itkd
albo witajcie w naszej bajce... z akademii pana kleksa a co u was agatatje na topie
pewnie u nas przeboje dzieciece z lat wczesniejsze????

mam nadzieje ze nikt nas nie podsluchuje chora bylam na muzyce jak trzeba bylo spiewac na ocene!!!! :-[

reklama
Witam wieczorową porą :)
Jeju to Olafek ma juz miesiąc??? Przecież Ty niedawno rodziłaś  ::) :laugh:
Alez szybko czas leci ;)
No to i ja przesyłam Buziaczka dla Olafka za jego pierwszy udany miesiąc ;)
HeHe no a rodzice najwyżej odwiedzą laryngologa co by dalej mogli śpiewać :)
No a co do tej ceraty to się uśmiałam :D ja byłam przekonana że to obrus ;)
Dzisiaj się opalałyśmy na tarasie, z racji że mnie słonko nie kocha jestem czerwona jak burak no cóz. :)

Do góry