reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Helouki w srodku nocy ;D
Zakladam liste belgijskich kretynizmow,kto sie dolaczy?
Na poczatek:
-nalepka na samochod "Wandelen-mijn hobby"
-bilbaord przy autostradzie "Welkom in Limburg,de fietsparadijs" ::)

reklama
oooo....ja jako matka niemowlecia uaktywniam sie w nocy jak nietoperz ;)
co prawda dzisiaj Olaf zaszalal i jeszcze nie spi, nie znaczy to ze ryczy, poprostu ma otwarte oczy i chce byc noszony (jakis postep jest ;) )
przeklinamy sasiadujaca z nami restauracje bo swieci nam w okna sypialni i maly sie rozbudza wrrrr

belgijskie krytynizmy?musze sie z tym przespac, a na pewno cos mi przyjdzie do glowy ;D

Przeglad prasy ekonomicznej:
"De perverse trekjes van aandelenbeleggers","Obligatiemarkten kennen opwindende ontwikkelingen","Jenever is opnieuw sexy" ;D
To ostatnie baaaaardzo nas zainspirowalo,wieczorkiem wybywamy do Hasselt,miasta seksownej jenever(seksownego ginu?) ;D ;D ;D

Ja podrzuce amerykanski kretynizm - na paczce cukru : fat free ;D ;D ;D

A wlanie sie dowiedzialam o naszym wlasnym kretynizmie bo wydrukowalismy 100 kartek z mylna informacja ;D
Pielegniarka w yutejszym szpitalu przetlumaczyla dlugosc w inczach naszego malucha jako 51 cm. Maz zaufal i nie sprawdzil a okazalo sie ze powinno byc 57. a juz sie martwilam ze nasz skrzat faktycznie skrzatem bedzie ;D

dobra, przespalam sie, poszlam na spacer bez dziecka, kupilam farbe do wlosow i jestem na powrot blondynka wiec moge napisac o jakims kretynizmie ;D

u nas w Antwerpen na przejsciach dla pieszych sa takie guziczki i jest przy nich tabliczka:
Alleen voor blinden..........wcale nie jest to breilem napisane i zawsze mnie zastanawia

na dokladke pochwale sie jakie slodkie mam dziecko ;D ;D ;D ;D ;D
spizmisiem.jpg

a jak ladnie wystawia srodkowy paluszek ;) ;D

wiesz, filmy sie najlepiej oglada w nocy, najlepiej, zeby bylo ciemno
my zamontowalismy dodatkowa zaslone przeciw japonskiemu swiatlu ;D wiec dziecko sie nie rozbudzalo zbytnio :D sami rano nie zauwazylismy, ze juz jest wlasnie rano ;)

ten kudlaty to WIM, jakze inaczej moglby miec na imie misio Belg? ;)

Komentarz Filipa do machania mieczami swietlnymi i ogolnej strzelaniny:pang,pang,tu-ta,tu-ta,pszszsszzz,pang,pang,bum,bum,was daaa?oh,pang,pang,tuuuuu,wzzzz,bum....czyli takie male streszczenie ;D Rozmowny chlopak,no nie? ;D

przynajmniej wiadomo o co chodzi ;D
a to mi przypomina, ze mam jakies nieobejrzane filmy na kompa!
tatusia nie ma bo sie oddaje jakims religijnym praktykom wiec ja moge w ateistycznym rytuale obejrzec np.The Incredables albo Monsters Inc (moze Olafowi sie spodoba)
;D

reklama
Mysmy wczoraj z Julkiem The Incredables na kompie obejrzeli i maly byl wielkim fanem akcji - co sie przeklada- przespal caly film ;D ;D

Do góry