reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

hej hej laseczki! pamiętacie mnie jeszcze? u mnie problemy z internetem wciąż na topie :( ale w poniedziałek ma już być wszystko oki :D
śliczny Olafek, a małka niezła no i ten Pan po lewej :D hyhy pozazdrościc figury po porodzie ;D
Oki zmykam bo mam słaby sygnał... oki
buziaczki dla dzieciaczków!!!
do poniedziałku!!!!

reklama
moniaa, powodzenia z netem!
figura nie jest zla, ale wciagam brzuch jak moge ;)

a z nowosci z wielkiego miasta, to dzisiaj od 6 rano latal nad naszym domem helikopter policyjny......moze sasiedzi ukrywaja jakichs zbiegow?

o 8 podlaczylismy Olafka do karuzeli cioci Dior i teraz to juz nawet umie glowke sobie obrocic tak zeby na nia patrzec, jestesmy bardzo dumnymi rodzicami ;D ;D ;D

hehe
psychodeliczne klauniki juz niejednemu w glowie zawrociliy ;D
A ja wczoraj zamontowalam polko-suszarke,sama samiutenka,wywiercilam wiertara 4 dziury w scianie,eleganckie koleczki rozporowe,srubeczki,i calosc wisi ladnie wypoziomowana i sie nie kiwa.Jeszcze troche i zostane wykwalifikowana zlota raczka ;D
A propos polskich zlotych raczek,nasza poranna gazeta zamiescila artykulik o kampanii reklamowej,jaka Polska zamierza rozpoczac na ulicach Londynu(na poczatek),otoz maja sie pojawic wielki tablice oznajamiajace:Wracajcie do Polski,potrzebujemy was.Hehe,ponoc tyle rodakow sie wynioslo do Anglii i Irlandii,ze zaczyna brakowac rak do pracy w ojczyznie.
taaaa,trawe juz umiem kosic,teraz jeszcze pocwicze ze srubokretem,a potem heja szukac pracy w Polsce.

Moniaa,co tam klopoty z netem,moj laptop poszedl sie podrasowac i nie wraca juz od miesiaca,kurcze,jakis trefny ten spec od komputerow.Moze ktos zna lepszego?

juz wiem co to za helikopter, a wiec antwerpska policja rekonstruuje przebieg zdarzen dotyczacych morderstwa dokonanego przez jakiegos kretyna z vlaams belang w maju tego roku
tylko dlaczego o 6 rano??? z reszta ciagle lata nad nami helikopter, nie wiem co jemu do tego, ale jak juz se taki kupili to lataja przy kazdej nadarzajacej sie okazji...cos w stylu jezdzenia na sygnale jak nie chce im sie stac na czerwonym swietle.

a teraz uzeram sie z formularzem o kinderbijslag i w rubrykach, w ktorych zadane jest podchwytliwe pytanie robie dopiski wyjasniajace ;D he he he

artykulik o braku rak do pracy w ojczyznie czytalam ostatnio podczas karmienia ;D mezyk kupil przekroj i tam o tym pisali, moze kurde przeprowadzimy sie do Wrocka ;)

skad ta policja ma na benzyne?????????slyszalam, ze podczas upalow jest niebezpiecznie latac helikopterem >:D

trojaczki.......wczoraj jak nosilam nasza dzidzie w celach uspakajajacych (jego, nie mnie ;) ) przez chwile wyobrazilam sobie co by bylo gdyby ich bylo TRZECH, ale szybko udalo mi sie odgonic te koszmarna wizje.
Bliznieta bycmoze daja sie opanowac, ale tez nie jestem pewna i przed pierwszym usg mialam lekkiego stracha hehe,a lekarz oznajmil "o, tylko jeden" taaa

"tylko jeden" sobie spi slicznie, a wczoraj wieczorem odwiedzil koncowa wystawe studentow Wydzialu Malarstwa Krolewskiej Akademii Sztuk Pieknych w Antwerpii czyli zostal zaprezentowany moim kolezankom ze starej klasy ;D Budzil wieksze zainteresowanie niz wszystkie bohomazy...przepraszam obrazy ;D

Kurcze widze, ze Olaf chwyta kulture pelna geba ;D ;D Nasze wioskowe dzieci to moga sobie jedynie kwiatki i ptaszki w ogrodku poogladac ::) :laugh:
No chyba, ze tatko dla uspokojenia poczyta cos z Sartre... ;D ;D

reklama
dzisiaj wieczorem dalej kulturalnie czyli sluchamy muzyczki (ale nie zeby zagluszyc wrzaski ;) tylko dziecko lubi muzyke ;D )

teraz na topie Tiny Dancer Eltona Johna ;D
maly hippis nam urosnie ;)

Do góry