reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Agatatje u nas to samo - od 18 do 24 jest stres, wyginanie sie, placz i szukanie cycka ktory koi tylko na jakis czas. I tak dzien w dzien swoi musi odkrzyczec. a wygina sie tak ze normalnie trudno go utrzymac.
Wczoraj udalo mi sie go ululac i spal od 8 do 24 z przerwami na jedzenie a potem budzil sie co 2-3 godziny przez co totalnie nie moglam sie wyspac. I juz nie wiem czy lepiej zeby swoje odplakal a potem za to dal pospac 4 godzinki z rzedu jak to zwykle bywa czy zeby mi codziennie taka nocna gimnastyke fundowal co 2 godziny. :mad:

A zycia bez mleka i broduktow mlecznych sobie nie wyobraza wiec strasznie mi sie ta opcja z proba odstawienia nie podoba - ale kto wie moze sprobowac trzeba.
My jutro tez do pediatry i wybijae godzina prawdy bo mnie wydaje sie , ze ja mam w odroznieniu od Agatje maslanke zamiast mleka - i maly choc pije to mu nie przybywa (tak na moje oko) :(

reklama
cicha, moja mama ogladala ksiazeczki zdrowia moje i brata, ja po miesiacu mialam ledwo co powyzej wagi urodzeniowej, a brat, majacy 3,3kg przy urodzinach, w drugim miesiacu wazyl juz 5kg ;D wiec z dzieciakami roznie bywa, a troche na pewno twoj maly przytyl!

powodzenia z wieczornym wyciem!wiem jak to jest, czasem poprostu ma sie ochote wyjsc na jakis daleki spacer albo kupic stopery ;D no a z drugiej strony zal malenstwa
Olaf tez wygina sie i kopie i wydaje czasem przerazajace wrzaski (takie najgorsze nazwalismy BARANKIEM, to jest moment kiedy podbrodek sie trzesie ;) ) ale teraz akurat spi slodziutko :D

a teraz drze sie moj... ale z przerwami :D

czas wyciagnac tajna bron.......... wanienke :D

Nikt sie nie spodziewal Hiszpanskiej inkwiz.... yyyy wanienki :D

No to zeby jeszcze Wam dowalic:
podobno kobiety,ktore wydaly na swiat meskiego potomka,zyja przecietnie o rok krocej od kobiet ,ktore urodzily dziewczynke.
Hehehe,w moim przypadku minus dwa latka ;D

a moze jak sie urodzi dziewczynke to dodaje dwa lata?albo jakis inny bonus? ;D
ja mam niecny plan poczac nastepnym razem coreczke.....slyszalam, ze najskuteczniejsza metoda to odwirowanie spermy w celu odseparowania "zenskich" plemnikow ;D
nasza pralka swietnie wiruje >:D

no a teraz Olaf spi (niemowleta cechuje ogromna roznorodnosc zajec ;) ) a o 14 bedzie nas edukowac i kontrolowac Kind en Gezin, moze dadza jakies darmowe probki? ;)

reklama
taaa,my tez mielismy takie plany,drugie to na pewno bedzie dziewczynka,ale nie bardzo bylo wiadomo:sperme wirowac bez czy razem z mezem,a jesli razem to jak wepchnac chlopa 1.94 m do pralki ;) ;D no i wyszedl nam chlopiec z dlugimi blond loczkami na ktorego kazdy wrzeszczy:zabierzcie stad te niegrzeczna dziewczynke ;D

A teraz na powaznie,czekam na cysterne z mazutem,bo nam sie skonczyl i cieplej wody njet,a moje chlopaki maja kolor ziemisto-trawiasty i chcialabym ich jeszcze dzis wieczorem do pralki...ups ,do wanny wepchnac ;D

Stawiajcie dzielnie czola kind&gezin :laugh:

Do góry